News

Hilarisch: deze weervrouw droeg een groene jurk en dit is wat er gebeurde

Het weer presenteren is geen grap, maar dat betekent niet dat er niks te lachen valt. Er werd een hilarische prank uitgehaald bij meteoroloog Ericka Pino toen ze voor het scherm stond. Als je weervrouw bent en je collega's een goed gevoel voor humor hebben, dan is het niet slim om een groene jurk aan te trekken…

Wat begon als een technische fout, werd een hilarische prank. Weervrouw Ericka Pino -die het weer in zowel het Engels als Spaans presenteert- had een groene jurk aangetrokken naar haar werk en dat bleek toch niet zo slim. Groen wordt namelijk in de televisiewereld gebruikt om special effects toe te kunnen voegen. De kleur wordt weggefilterd en daar kan een ander beeld in worden geprojecteerd. Bij het weer wordt dit veel gedaan omdat ze kaarten laten zien die er niet echt hangen. 

Ericka's lichaam verdween door haar groene jurk in de achtergrond. Dit was natuurlijk niet de bedoeling, maar haar collega's besloten van de gelegenheid gebruik te maken. Ze projecteerden het lichaam van een halfnaakte, dansende man zodat het leek alsof het Ericka's lichaam was. 

Ondertussen ging Ericka rustig verder met presenteren. Na een tijdje merkte ze dat er iets niet klopte en vroeg ze wat er aan de hand is. Vervolgens stopt het beeld.

Bekijk hieronder de hilarische prank: 

Watch on YouTube

Het is niet duidelijk of deze prank te zien is geweest op televisie, maar wij zouden in ieder geval wel gelachen hebben!

Wat vind jij van deze prank? Deel deze video met je vrienden als je gelachen hebt. 
 
Bron: metro.co.uk