Lifestyle

Vlog: grootste H&M Europa geopend in Rotterdam!

OMG! Gister vond de grande opening plaats van H&M, Monki én WEEKDAY in Rotterdam en Girlscene's Shelley was erbij. Van ontelbaar veel kleding en lekkere hapjes tot fijne muziek en nog meer kleding! Ennn deze H&M is de grootste van Nederland plus ook nog eens de grootste van héél Europa. Score! Shelley legde het allemaal haarfijn voor je vast, dus wacht niet langer en kijk snel mee naar al het moois dat Rotterdam te bieden heeft!

Bij het bekijken van de uitnodiging konden we eigenlijk al raden dat dit een avond zou worden om niet te vergeten, maar dat kan ook niet anders dan wanneer er in één winkel kleding van H&M, WEEKDAY en Monki te vinden is. Aan kleding kom je in ieder geval niet te kort. Overal waar je kijkt zie je namelijk kleding, kleding en nog eens kleding!

Gisteravond was de VIP opening en mocht de pers dus al een kijkje nemen naar al het moois dat er te vinden is. Dit gebeurde echter wel volledig in stijl met
veel hippe mensen, mooie kleren, sieraden en schoenen, heerlijke muziek om op te dansen tussen het shoppen door en aparte hapjes waar je nieuwsgierig van werd. Het is in elk geval zeker de moeite waard om te gaan shoppen in Rotterdam en dan met name naar deze winkel, want wat wil je nog meer als je drie winkels in één vindt? Je loopt tijdens het shoppen ook meteen het benodigde aantal kilometers af, zodat het shoppen ook nog eens een sport wordt!

Waar vind je deze walhalla?
Op de Beurstraverse 38

Je komt er gemakkelijk met de tram en vrijwel elke vijf minuten rijdt er een tram naar de locatie toe vanaf Rotterdam Centraal. Op 17 oktober is het geopend voor publiek vanaf 10:00 uur!

Tijdens de VIP opening heb ik alles ook voor je vastgelegd, zodat je alvast een beeld hebt van al het moois dat deze drie kledingzaken te bieden hebben. Kijk dus maar snel mee!

Watch on YouTube

Ga jij naar de H&M, WEEKDAY en Monki store in Rotterdam?