News

Gossip Girl(scene) week 42

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: Michiel Huisman in Chanel reclame, geslacht van Kourtney Kardashian's baby is onthuld, Mr. Big noemt Carrie Bradshaw een slet en Haylor's break-up song.

Watch on YouTube

Onze eigen Michiel Huisman schopt het steeds verder in Hollywood. Na grote rollen in populaire series als Game of Thrones, Orphan Black en Nashville, mag hij schitteren naast topmodel Gisele Bündchen in een commercial voor Chanel N°5.

Lucky girl, die Gisele! 


Bron: instagram

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell haar prachtige lokken gezond en mooi houdt? Eén woord: kokosnootolie! Ze gebruikt het niet alleen voor haar lokken, maar ook als cleanser voor haar gezicht. 

Wij weten wel wat we nu gaan doen… *rent naar de natuurwinkel*

Chris Noth aka Mr. Big uit Sex and the City is niet zo 'big' als het gaat om het beantwoorden van vragen over de serie. In een interview met News.com.au haalt hij uit naar de serie en Carrie Bradshaw. "New York zoals ik de stad ken, werd niet zo neergezet in Sex and the City. New York is veel interessanter en groter dan de 'glamour city' zoals het in de serie wordt geportretteerd. New York is een soort van fantasy stad geworden en ik vind het maar saai". Over Carrie heeft de acteur ook wat te zeggen: "Mr. Big was altijd eerlijk. Hij heeft Carrie nooit bedrogen. De relatie werkte gewoon niet. Hij ging trouwen en zij… Hoeveel vriendjes heeft Carrie eigenlijk gehad? Ze was best wel een slet!"

Nou Mr. Big, een beetje aardiger mag ook wel!


Bron: instagram

En het wordt… Een meisje! Kourtney Kardashian is al een paar maanden in verwachting en deze week is het geslacht van de baby onthuld in Keeping Up With The Kardashians. Mason en Penelope krijgen er binnenkort een zusje bij!

Hoe zal de kleine spruit gaan heten? Geen naam met de beginletter 'K', gokken wij. 


Bron: instagram

In dit artikel schreven we al over de geruchten dat het nieuwe nummer van Taylor Swift over Harry Styles zou gaan, maar we hebben nu drie aanwijzingen gevonden waardoor we bijna zeker weten dat 'Out Of The Woods' over de zanger gaat:
1. "Looking at it now/Last December, we were built to fall apart/Then fall back together". Last December dus… En laat dat nu net wijzen op de laatste maand dat de twee samen waren. Tijdens Nieuwjaar zou het stel ruzie hebben gekregen waarmee de relatie officieel voorbij was. 
2. "Your necklace hanging from my neck/The night we couldn't quite forget/When we decided/To move the furniture so we could dance," she sings. "Baby, like we stood a chance/Two paper airplanes flying, flying…" Taylor zingt over een ketting die ze van haar BF droeg en de zangeres werd tijdens de Haylor periode vaak gefotografeerd met een ketting… van Harry! 
3. "Remember when you hit the brakes too soon/Twenty stitches in a hospital room/When you started crying". Deze zin wijst op een ongeluk, en ja hoor… In een interview met Rolling Stone heeft Taylor verteld dat zij en Harry een sneeuwscooter-ongeluk hebben gehad. 

Meer bewijzen hebben we niet nodig, toch? Dit is dé break-up song! 

Bron: instagram

Lady Gaga en haar vriend Taylor Kinney are still going strong! Gaga heeft in een interview onthuld dat haar BF in tranen geroerd is als zijn vriendin op het podium staat: "Hij is de eerste man die ik heb gedatet die moet huilen als ik zing op een podium. Dat betekent zoveel voor me." 

Dit is nou een teken van echte liefde!

Jennifer Lawrence moet niks hebben van healthfreaks. Iedereen eet tegenwoordig glutenvrij en dat vindt Miss Lawrence maar onzin, vertelt ze in een interview met Vanity Fair: "Glutenvrij is de nieuwe, coole eetstoornis, het 'ik-eet-geen-koolhydraten'-dieet".

Hiermee zal ze geen punten scoren bij healthfreak Gwyneth Paltrow, de ex van haar vriend (?) Chris Martin… 

Taylor Swift is Harper Bazaar's covergirl! Wat vind jij van haar look? 


Bron: instagram

Justin Timberlake heeft voor het eerst een kiekje met zijn vrouw Jessica Biel gedeeld! Het stel geniet samen van een vakantie in Nieuw-Zeeland. Leuk dat de zanger eindelijk privéfoto's plaatst op Instagram, we want more! 

In other news: de geruchten gaan dat er een kleine Justin of Jessica aan komt. To be continued… 

Until next week

xoxo, Girlscene

Bron: Usweekly, eonline, ohnotheydidnt

Must reads 👀