Celebs

12 knappe filmacteurs

We kijken sommige films natuurlijk omdat ze ons raken en zo spannend of romantisch zijn, maar stiekem… Verlekkeren we ons ook aan al het mannelijk schoon dat in deze films voorbij komt huppelen. Van Pirates of the Caribbean tot Twilight tot de dansende mannen van Magic Mike, dit zijn onze favoriete movie acteurs…

The Notebook – Ryan Gosling


Ryan is gemaakt van boyfriendmaterial, maar helaas al de liefde van beauty Eva Mendes. In The Notebook speelt hij de rol van Noah Calhoun. In deze film zal je smelten van zijn charmes.  

Magic Mike – Channing Tatum


In Magic Mike laat Channing zijn dansmoves zien. Hij speelt hierin een beetje een badboy, maar laat ook zijn kwetsbare kant zien. 

Twilight – Robert Pattinson – Taylor Lautner


Robert Pattinson speelt de rol van Edward en Taylor Lautner speelt in Twilight de rol van Jacob. Vooral de filmscènes waar de heren een bloot bovenlijf hebben zijn aan te raden!

Pirates of the Caribbean – Johnny Depp – Orlando Bloom


Mr. Depp is misschien al een beetje op leeftijd, maar in zijn rol van Jack Sparrow blijft het een interessante verschijning. De jongere Orlando Bloom speelt in deze piratenfilm ook niet een verkeerd personage. Als Will Turner ontdekt hij het piratenleven…

Romeo + Juliet – Leonardo DiCaprio


Leonardo speelde in de tiende verfilming van dit klassieke liefdesverhaal de hoofdrol van Romeo. Hij is hier nog piepjong (22), maar zeker niet verkeerd om naar te kijken. 

The Proposal – Ryan Reynolds 


Ryan speelt in deze humoristische film de rol van Andrew Paxton. Hij speelt hier de zogenaamde 'echtgenoot' van Margaret Tate (Sandra Bullock). 

The Hangover – Bradley Cooper 


Bradley Cooper heeft inmiddels in heel wat films gespeeld. In The Hangover speelt hij de rol van Phil Wenneck. Samen met zijn vrienden beleeft hij de wildste avonden, maar er echt iets van herinneren doen zij niet…


The Hunger Games- Josh Hutcherson


In The Hunger Games speelt Josh de rol van Peeta Mellark. Samen met Katnis Everdeen (Jennifer Lawrence) gaan ze de spannende strijd aan in de spelen. 

Bad Neighbours – Zac Efron


Zac Efron is in deze film zeer goed afgetraind en meerdere keren mogen we van zijn wasbordje genieten. Hij speelt hier de rol van student Teddy Sanders en maakt het leven zuur van zijn buren. 

The Fault in Our Stars – Ansel Elgort 


Deze film raakt je diep in je hart en zo ook de rol van Ansel Elgort als Augustus Waters. Hij vecht net zoals zijn vriendinnetje Hazel Grace (Shailene Woodley) tegen kanker. Zijn personage in deze film is ontzettend mooi.  
 
Vind hier de leukste acteurs uit Amerikaanse TV Series!
 
Wat is jouw favoriete film acteur? Staan jouw favorieten er tussen? Zo niet, wie moet er volgens jou ook tussen staan?

Bron: Moviescene