News

Gossip Girl(scene) week 41

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: Gwyneth Paltrow wil graag kennismaken met Jennifer Lawrence, Taylor Swift's nummer over ex Harry Styles, de naam van Ryan Gosling's dochter is eindelijk bekend en Sex And The City 3?!

Het schandaal rondom de naaktfoto's van Jennifer Lawrence zit nog vers in ons geheugen, laat staan hoe dat voor Jen moet zijn. De actrice heeft zich onlangs uitgesproken over de uitlekking: "Ik was begonnen met een brief om me te verontschuldigen, maar ik hoef me eigenlijk helemaal niet te verontschuldigen. Ik heb vier jaar een liefdevolle, gezonde, fantastische relatie gehad. Het was een langeafstandsrelatie; je vriend kan naar porno kijken of hij kijkt naar jou". 

Jennifer heeft de foto's dus gemaakt voor haar ex-vriend Nicholas Hoult. De twee gaan na de break-up nog steeds goed met elkaar om, daarom heeft Nicholas ook een uitspraak gedaan over het schandaal: "Het is shocking dat zulke dingen gebeuren in de wereld. Het is jammer". 

Nog meer Jennifer Lawrence nieuws: na Nicholas schijnt de actrice het gezellig te hebben met Chris Martin (het stel heeft hun relatie nog niet officieel bevestigd), maar nu komt Gwyneth Paltrow -de ex van Chris- zich ermee bemoeien. Gwyneth wil graag meer tijd doorbrengen met Jennifer. "Gwyneth denkt dat het wel zal klikken", aldus een bron. Jennifer hoeft zich geen zorgen te maken over een jaloerse ex, Gwyneth schijnt helemaal oké te zijn met de relatie. Wel hoopt Gwyn dat Chris nog even wacht tot hij zijn nieuwe vriendin voorstelt aan de kinderen, ze wil namelijk "zeker weten dat het goed zit". 

Hoewel we best verdrietig zijn dat we geen kans meer maken bij Ryan Gosling, waren we wel heel blij voor hem toen we het nieuws hoorden over de geboorte van Ryan's dochtertje. De naam was nog niet bekend, tot nu! Ryan en Eva hebben hun kindje Esmeralda Amada genoemd <3. 

Watch on YouTube

Ken je Damian uit Mean Girls nog? De acteur heeft een super grappige parodie op Sam Smith's 'Stay With Me' gemaakt. 


Bron: instagram

Jaren geleden had Hilary Duff verkering met Aaron Carter, maar voor Aaron is dat nog steeds niet helemaal over. Onlangs gaf hij toe dat hij nog steeds gevoelens heeft voor Hilary. Miss Duff is hier echter niet helemaal van gediend en voelt zich opgelaten door zijn uitspraken, vertelt ze in een interview aan de Amerikaanse talkshowhost Andy Cohen. "Het is zo lang geleden. Ik heb hem al zo lang niet gezien… Het is zo ongemakkelijk!" 


Bron: instagram

Taylor Swift staat erom bekend dat ze liedjes schrijft over haar exen, dus het was wachten tot er een liedje over ex Harry Styles uitkomt. Er wordt gespeculeerd dat we daar niet lang meer op hoeven te wachten, 'Out of the Woods' komt over een paar dagen uit en dit lied zou over Harry gaan. We zijn héél benieuwd naar de tekst van het nummer… 


Bron: instagram

Hoe jammer we het ook vinden dat het over is tussen Ian Somerhalder en Nina Dobrev, na het zien van de bovenstaande foto kunnen we niet anders dan blij zijn voor Ian. De acteur is sinds twee maanden gelukkig met Nikki Reed en dit is de eerste foto die hij van zijn nieuwe vriendin deelt. Het bijschrift is misschien nog wel het allerliefst: "A day with 3 of the most beautiful ladies in the universe… Wow smiling is such a beautiful part of the human experience-I highly recommend it."


Bron: instagram

North West is nog maar zestien maanden oud, maar toch hebben haar ouders al een stylist voor haar ingehuurd. "Ze is één van de meest gefotografeerde baby's ter wereld. Kim en Kanyé willen dat hun kind er ten alle tijde goed uitziet", aldus een bron tegen de Britse Grazia. 

Watch on YouTube

Een prachtig liedje op de zaterdag is nooit verkeerd! Dit mooie nummer is gezongen door Selena Gomez en Ben Kweller en komt voor in de film 'Rudderless'. Op repeat! 


Bron: instagram

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een derde film van Sex And The City, maar de vier actrices houden hun lippen stijf op elkaar. Niemand wil bevestigen of er écht een Sex And The City 3 komt. Sarah Jessica Parker plaagt ons nog eens flink door een foto te plaatsen van haar schoenencollectie op Carrie Bradshaw's trap. AAAAAH, zou dit betekenen dat de derde film werkelijkheid wordt?! We hope sooooooo….

Until next time!

xoxo Girlscene

Bron: US Magazine, E! online, Nu

Must reads 👀