News

Zo’n verwend hondje heb je nog nooit gezien

Ze heeft haar eigen kamer en krijgt iedere ochtend ontbijt op bed met scrambled eggs… Je zou denken dat we het nu over een kind hebben, maar het gaat over een huisdier. Hond Betty wordt in de watten gelegd door haar baasje Hayley Dexter. Een privékamer en ontbijt op bed is niet het enige wat het hondje allemaal krijgt…

Oké, we begrijpen dat je je huisdier iets meer verwent dan eigenlijk nodig is. We can't help it, we houden van onze dierenvriend (hier vind je 16 redenen waarom we zo blij worden van ons huisdier). Hayley Dexter uit Engeland gaat echter een stapje verder wat de liefde voor haar huisdier betreft. Ze doet werkelijk alles voor haar hond Betty, als ze maar gelukkig is! 

Betty hoeft niet te slapen in een simpel hondenhok in de tuin, ze heeft een eigen kamer in het huis met een hondenbed! In een kamer hoort natuurlijk ook een kledingkast die gevuld is met hondenoutfits. De andere meubels in de kamer van het hondje zijn ook speciaal voor haar gemaakt. Betty wordt elke ochtend getrakteerd op scrambled eggs die haar met een Swarovski vork gevoerd worden. Ook gaat het huisdier nooit de straat op zonder haar diamanten halsband of customised parelketting. 

Baasje Hayley is zich ervan bewust dat haar huisdier erg verwend is: "Betty is erg verwend en een echte prinses. Mijn dochter heeft haar zelfs meegenomen naar haar gala in een jurk die speciaal voor Betty gemaakt is". Hayley is niet de enige die Betty verwent, de rest van de familie doet vrolijk mee: "Betty maakt een groot deel uit van de familie. Als we iets zien voor haar, dan kopen we het gewoon. We vinden het leuk om te doen, het is onschuldig vermaak." 

Een verwend hondje mag wat kosten. Hayley en haar familie hebben al bijna €40.000 (!) uitgegeven aan hun huisdier. En Betty is nog maar drie jaar oud! 

In het onderstaande filmpje laat Hayley zien hoe verwend haar hondje is: 

Snap je dat Hayley haar hondje zo verwent of vind je het belachelijk? 

Bron: Dailymail
Bron beeld: Reporters