Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Ariana Grande en Rita Ora tot Amanda Byne en Khloe Kardashian. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Khloe Kardashian

Khloe arriveert op LAX Airport. Haar outfit is helemaal zwart op haar felrode lippen en gouden oorbellen na. Haar fringe tas matcht goed bij haar fringe schoenen. 

Rita Ora

Rita is eindelijk weer thuis na een dag filmen voor Rimmel London in London. Ze gaat voor een kleurrijke outfit, haar jas knalt er met de drukke print uit. De panter jurk hebben we al een keertje gespot bij Rita en wauw wat een prachtige hoed! 

Ariana Grande

Ariana begroet haar fans op London Heatrow Airport. Er is niet erg veel van haar outfit te zien, maar ze draagt een fluffy jas en haar Louis Vuitton koffer staat naast haar. Haar overige lading bagage werd door personeel gedragen. Natuurlijk draagt ze weer haar welbekende staart à la Ariana. 

Lady Gaga

Miss Gaga spotten wij in Berlijn in een compleet nieuwe look, inclusief een afro pruik en haar té schattige hondje! Haar trouwe viervoeter matcht trouwens goed bij haar outfit 😉

Paris Hilton

Paris spotten wij op het LAX vliegveld in een bohemian meets hippie outfit. Haar oversized sieraden en haar gouden clutch geven haar outfit net even die extra glamour touch wat we van Paris gewend zijn!

Julianne Hough

Julianne Hough is momenteel jurylid bij Dancing with the Stars. Na een familiefeestje van haar oma laat ze haar twee hondjes uit. Ze draagt een leather broek met een mooi wit satijnen bloesje. We like!

Amanda Bynes

Actrice Amanda is gespot op de straten van New York. Ook Amanda draagt een leather broek en combineert dit met een oversized rode trui en denim jacket. 

Taylor Momsen

Gossip Girl's Jenny heeft in het echte leven een totaal andere stijl. Samen met haar bandleden chillt ze buiten met een Red Bull. Rockster Taylor kleedt zich ook echt als een rock chick met een leren jasje, platform boots en piercings. 

Amanda Seyfried

Amanda werd samen met acteur Mark Walhberg gespot in Bryant Park New York. Samen waren ze bezig met de opnames voor de film Ted 2! Amanda ziet er degelijk, netjes en vrouwelijk uit. Zijn jullie ook zo benieuwd naar Ted 2? 

Candice Swanepoel

Samen met haar moeder werd het Afrikaanse supermodel gespot op LAX Airport. Zowel moeder als dochter zijn in het wit gekleed. Candice gaat voor een casual witte outfit en maakt de look compleet met een denim jasje en snake boots.

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook  

Must reads 👀