News

Dit glossy modemagazine is helemaal gericht op kattenliefhebbers

Even een OMG-momentje voor alle kattenliefhebbers op Girlscene… Maak kennis met Puss Puss magazine, het allereerste glossy modemagazine over je geliefde viervoeter. Vogue, Elle en Harper's Bazaar krijgen serieuze concurrentie! Het magazine staat vol met mode, cultuur, kunst en celebs met een katachtige twist. Kijk maar mee!

Er moet eens eerste keer voor alles zijn, dus voor kattenliefhebbende fashionista's was het slechts wachten totdat het eerste glossy fashion magazine over hun dieren in de schappen zou belanden. Maar inmiddels is het dus zover, want Puss Puss magazine is gelanceerd.

Puss Puss magazine doet niet onder voor een Vogue bijvoorbeeld. De glossy staat net zoals ieder ander serieus tijdschrift vol met high fashion fotoshoots en volwassen pijlers zoals cultuur en kunst. Maar dan met een katachtige twist! Katten zijn namelijk het deel dat alle artikelen in het tijdschrift met elkaar verbinden, aldus creative director Maria Joudina-Robinson. Verwacht in het eerste issue dus onder andere kunst en politiek en niet een how to over hoe je het beste een kattenbak verschoont.  

Maar wat valt er dan wel te lezen en te zien in het magazine? In de eerste editie van Puss Puss lees je onder andere over de opkomst van de viervoeters en een interview met een dierenactivist. Als je verder bladert door het tijdschrift kom je ook een fotoshoot tegen van art directors met hun geliefde katten en zie je daarnaast de beste kunst als het aankomt op het gebied van katten. Miauw! 

Uiteraard huurt ieder magazine dat zichzelf serieus neemt een bekend model in om te prijken op de cover. Aan Anja Konstantinova is het de eer om op de allereerste Puss Puss cover te versieren.

Model Anja Konstantinova voor Puss Puss magazine

Wat vind jij van dit high fashion glossy magazine voor de kattenliefhebber? Zou jij het kopen?

Bron: Daily Mail
Beeld: Puss Puss magazine