News

Love it: Deze IKEA meubels zet je binnen 5 minuten in elkaar

Is het onmogelijke dan toch mogelijk…? Het klinkt in ieder geval als muziek in de oren van meiden met twee linkerhanden, want IKEA heeft een nieuwe serie uitgebracht waarbij de meubels binnen vijf minuten in elkaar te zetten zijn. Woehoe! Geen frustratie en ruzie meer als je de Regissör items koopt, dus. De meubels staan nog sneller dan dat het water voor je kop thee gekookt is.

Heb je ooit gedacht dat je een kast binnen enkele minuten in elkaar kunt zetten? De redactie van Girlscene heeft dat in ieder geval niet verwacht. Toch lijkt het mogelijk sinds de Regissör serie van IKEA in de winkels ligt (of eh… staat). Terwijl je een kop thee gaat maken ga je aan de slag met je kast of salontafel. Voordat je thee überhaupt klaar is heb je de kast al in elkaar gezet of heb je al een salontafel waar je je kopje op kunt zetten. Dat klinkt goed! In de volgende video wordt alles uitgelegd:

Watch on YouTube

Zoals je in de video ziet heb je voor deze meubels geen inbussleutel en schroeven nodig. Perfect voor meiden die schroeven er altijd scheef indraaien… 😉 De Regissör serie biedt duurzame opbergmeubels die je in elkaar klikt dankzij vastgelijmde houten pluggen. Het grote werk is al voor je gedaan, je hoeft alleen nog maar de onderdelen in elkaar te zetten. We like!


Boekenkast €119


Salontafel €129


Kast €199


Vitrinekast €299

De prijzen van de meubels zijn trouwens redelijk studentproof. Een salontafel kost €129 en de kasten variëren qua prijs tussen €119 en €299. 

Wat vind je van deze IKEA montagetechniek? Zou jij deze producten sneller kopen dan andere meubels?