Lifestyle

Vlog: Elite Model Look bootcamp!

Afgelopen maandag was het zover! Na een zenuwslopende halve finale die de dag daarvoor plaatsvond was het voor de 20 finalisten van de Elite Model Look tijd om aan de bootcamp te beginnen. Tijdens de bootcamp in spa ZUIVER worden de modellen in spé klaargestoomd voor de grote finale op 15 oktober. Girlscene legde de dag voor je vast!

Van de duizenden jongens en meiden die zich hebben aangemeld zijn er slechts tien meiden en tien jongens overgebleven. Zij hebben het tot de finale geschopt! Het was een lange en zenuwslopende competitie, maar eigenlijk begint het echte werk nu pas. In spa ZUIVER worden de kandidaten begeleid zodat ze kunnen knallen in de finale. Wat staat er op het bootcamp programma? Onder andere een pittige work-out door Carlos Lens, een voedingssessie door Fleur Berkhout, een coaching presentatie, catwalk training en uiteraard een fotoshoot. Girlscene's Renée was erbij om de bootcamp vast te leggen:

Woensdag 8 oktober is het tijd voor bootcamp dag twee. Daarna weten de finalisten alles over het perfecte catwalk loopje, gezonde voeding, financiën en sporten. Tijdens de tweede bootcampdag worden de modellen aangekleed door het stylingteam van Danie Bles, worden ze onder handen genomen in de salon van Rob Peetoom Hair & Make up en brengen ze een eerste bezoek aan de Beurs van Berlage, zodat ze op 15 oktober helemaal klaar zijn om zichzelf aan de jury te presenteren tijdens de finale. 

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de modellen in actie te zien tijdens de finale van de Elite Model Look! Uiteraard is Girlscene erbij om verslag te doen. Dat report lees je volgende week terug op de website. 🙂 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Elite Model Look nieuws, tips & tricks ontvangen van professionals? Kijk dan op Elite's FacebookYouTube of Instagram

Pin je model look in Pinbook