Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Whitney Port en Selena Gomez tot Jessica Simpson en Kim Kardashian. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Jessica Simpson

Jessica gaat voor totally black, op haar prachtige slangenprint hakken na. Daarbij combineert ze stylish leer en suède met elkaar. Samen met hubby Eric Johnson is ze gespot op de straten van Los Angeles onderweg naar huis. 

Kim Kardashian

Samen met North is Kim gespot in Los Angeles, terug van de reis naar Parijs voor Fashion Week. Wij geloven dat de crop top Kim's favoriete kledingstuk is, ze wordt namelijk vaak in dit trendy item gespot. Ook draagt ze een oversized mantel. Helemaal volgens de trends. 

Whitney Port

We love Whitney! Wauw, wat ziet ze er stijlvol uit. Door de witte broek met zwarte stroken aan de zijkant worden haar lange benen nog langer. Whitney gaat voor de black and white trend. Het goud van haar tas matcht weer goed met het geel van haar high heels. 

Selena Gomez

De spiegelglazen van Selena vallen goed op! Ze heeft gekozen voor een stoere look, maar ze maakt de look ook een beetje vrouwelijk door de mooie ingevlochten vlecht. 

Daisy Fuentes

Ook Daisy werd net zoals Selena gespot bij LAX Airport. Van top tot teen kiest ze voor de black and white look. Stripes & Nikes!

Miranda Kerr

Wauw Miranda laat met deze outfit al haar schoonheden zien. Net zoals vele celebs kiest ze voor een diepe decolleté, hot or not? De outfit staat haar erg charmant en de leather look broek geeft de outfit iets meer pit.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica is gespot in New York nadat ze haar kinderen naar school heeft gebracht. De trui heeft een mooie boodschap en de hoed staat haar erg goed. Een leuke casual outfit!

Kesha

Kesha spotten we nu voor de tweede keer met glitter heels. In de vorige 'wie rockt the look' had ze ook soortgelijke hakken aan. Verder heeft ze de outfit simpel gehouden. 

Kristin Cavallari 

Fashion designer, televisiester en actrice Kristin werd gespot in Beverly Hills gespot in deze blauwe jurk. Zoals je ziet heeft ze de blauwe kleur van haar jurk terug laten komen in haar oogschaduw. 

Kylie Minogue

Kylie is inmiddels al 46 jaar, maar wauw wat blijft ze er toch goed uitzien voor haar leeftijd. De beanie staat haar goed en ze heeft een comfy outfit aangetrokken. Wij hopen dat we er op die leeftijd er ook nog zo goed uitzien.

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook  

Must reads 👀