News

Zien: Taylor Swift’s Vogue cover debuut

Er is een nieuwe maand aangebroken en dat betekent in tijdschriftenland twee dingen: de nieuwe covers worden gepubliceerd en de magazines gaan de schappen in. Zoals altijd is er één tijdschrift dat er voor ons als Girlscene redactie uitspringt. Deze maand is dat Vogue UK! Waarom? Omdat Taylor Swift op de cover staat. Kijk maar mee.

Taylor Swift heeft verschillende fotoshoots voor prestigieuze magazines achter haar naam staan. Inmiddels weet ze als een volleerd model precies welke pose ze moet aannemen als de camera aanstaat. Niet voor niets wordt ze gevraagd om voor de camera van Vogue te verschijnen voor de november editie. Poseren voor Vogue? Dat is een eitje! 

Het eindresultaat mag er wezen, al zeggen we het zelf. Taylor ziet er fris en absoluut niet vermoeid uit, wat ze natuurlijk mede te danken heeft aan haar make-up. Haar huid oogt natuurlijk uit en Taylor heeft een mooie blos op haar wangen. De haarstylist heeft voor een look gekozen die je niet snel ziet bij de zangeres. Het haar is namelijk naar achteren gekamd! Taylor draagt verder lieve kleuren, namelijk een babyroze Miu Miu jas en een babyblauwe gebreide top. Het grijze weer lijkt in ieder geval spontaan te verdwijnen als je de snoeperige kleurtjes ziet. 😉 Genoeg gepraat… Kijk maar mee naar de eerste twee beelden:


Uiteraard gaat Taylor's Vogue debuut gepaard met een interview in het blad. In gesprek met een Vogue redacteur bespreekt Taylor verschillende zaken zoals haar nieuwe album en daten. Of eerder gezegd, waarom ze besluit om even niet meer te daten. 

Album
"Deze keer heb ik voor de dappere en uitbundige weg gekozen." Taylor is namelijk een andere weg ingeslagen, waarvan het nummer Shake it Off een voorbeeld van is. "Ik wil niemand kwetsen en ik wil Nashville niet verraden, maar uiteindelijk komt het erop neer dat je jezelf als artiest moet uitdagen." 

(Niet) daten
"Daten of de juiste persoon vinden is het laatste waar ik me mee bezighoud." Haar verklaring is dat Taylor niet weet hoe dat zou moeten werken in haar drukke leven op dit moment. "Ik weet niet hoe je van een jongen kan verwachten om naast zijn vriendin te lopen terwijl er 20 mannen met camera's lopen. Hij kan niets doen om zijn vriendin te beschermen, puur omdat zij voor dit leven heeft gekozen. Jongens willen mij misschien wel leren kennen en met mij daten, maar ik denk niet dat ze willen wat er verder bij komt kijken." 

Duidelijke taal. De komende tijd hoeven we dus niet te verwachten dat Taylor in het openbaar met een nieuwe man aan haar armen loopt…

Wat vind jij van Taylor Swift's cover voor Vogue UK? 

Bron: Vogue

Must reads 👀