Fashion

De beste designer schoenen knock offs

Welk meisje houdt niet van schoenen? Precies. Ook op de Girlscene redactie zwijmelen we zo nu en dan weg bij een paar mooie Valentino's, Chloé's of Louboutins. Maar om realistisch te zijn: dat geld heeft natuurlijk niet iedereen over voor een paar schoenen. Daarom zet Girlscene de beste designer schoenen knock offs op een rij.


Chloé Susanna boots €950 & H&M boots €39,99

De Chloé Susanna schoen gaat al een aantal seizoenen mee, dus het verbaast je waarschijnlijk niet dat je nu makkelijk een knock off of dupe van dit model kunt vinden. Deze boots van H&M hebben net als de Chloé laarzen drie gespen en studs.


NO. 21 slip ons €335 & Monki slip ons €36,97

Zijn slip ons helemaal jouw ding? Kies dan voor een variant met een printje als je de eenvoudige zwarte versie te saai vindt. Je hoeft heus geen 300 euro uit te geven aan een paar schoenen als je bij Monki slechts een tiende van die prijs betaalt! 


Lanvin loafers €695 & Forever 21 loafers €20,95

Een loafer is een super chique schoen die je kunt verwachten in de meest exclusieve zaken. Dit model ontbreekt niet in de collectie van Lanvin, maar wist je dat je bij Forever 21 een vergelijkbare schoen kunt kopen?!


Isabel Marant Crisi laars €450 & ASOS laars €56,87

Na de welbekende sneaker wedges kom je niet om Isabel Marant schoenen heen. Daarbij wordt de ene naar de andere Marant knock off op de markt gebracht, waaronder deze ASOS laarzen die wel erg lijken op de Crisi boots. 😉


Jimmy Choo ballerina's €395 & Zara ballerina's €25,95

Ballerina's zijn net wat sexier als je voor een model kiest dat transparant is aan de zijkant. Die van Jimmy Choo zien er aan de voeten mooi uit, maar als je eenmaal naar het prijskaartje kijkt schrik je toch even… Gelukkig kun je ook bij Zara terecht!


Jimmy Choo Youth boots €695 & H&M boots €39,99

Het is zonde om de Jimmy Choo Youth boots te komen, omdat deze schoen al zoveel is nagemaakt. Voor nog geen €40 scoor je namelijk dezelfde laars bij H&M. Ze zijn bijna identiek! 


Givenchy Laura laars €1.150 & NLY Trend laars €54,95

Ook de Laura laars van Givenchy wordt vaak nagemaakt. Zo koop je een vergelijkbaar paar gewoon bij Nelly voor nog geen 55 euro, terwijl het origineel over de 1000 euro kost. Ka-ching. 


Gianvito Rossi sandalen €520 & ASOS sandalen €54,03

Super hip zijn de pump sandalen met een bandje om de tenen en de enkel. Je kunt natuurlijk meer dan 500 euro neerleggen voor the real deal, maar kijk eerst even verder omdat je eenzelfde exemplaar ergens anders voor veel minder geld scoort.


Isabel Marant sneakers €280 & Adidas sneakers €95

Heeft Isabel Marant afgekeken bij Adidas in plaats van andersom? Hoe dan ook, het Stan Smith model van Adidas is bijna precies hetzelfde als de Isabel Marant schoenen. Als je €200 kunt besparen op schoenen moet je vooral voor de originele Adidas gaan!

Welke designer knock off schoenen vind jij het mooiste?

Pin je shoenen inspiratie in Pinbook