Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Rita Ora en Iggy Azalea tot Jessica Alba en Kesha. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Rihanna

Rihanna kiest deze keer voor een outfit waarbij het lijkt dat ze zo uit de jaren '80 gewandeld is. Het is misschien een beetje te veel van het goede, het korte gouden jurkje en de roze fluffy jas. Daarbij is haar clutch zilver, hier had ze misschien beter voor een gouden variant kunnen kiezen. 

Rita Ora

Rita is in Londen gespot in deze jurk met dierenprint. Het staat haar goed. Het decolleté is wel een beetje diep uitgesneden. Ze combineert dit in ieder geval met een lace bra. Haar Givenchy slip zorgen voor humor in haar look, Bambi is hier namelijk op afgebeeld. 🙂

Nicole Richie

Nicole stapt in Los Angeles de deur uit met haar blauwe haren, korte broekje en flipflops. Mevrouw Richie is een van de weinigen waarbij haar blauwe coupe gewoon gaaf staat. 

Iggy Azalea

Iggy was net zoals Rita Ora in Londen. Dit reisje maakten zij namelijk samen om een bezoekje te brengen aan BBC Radio 1. Iggy heeft de kleuren mooi op elkaar afgestemd en ziet er als een diva uit. 

Jessica Alba

Jessica en haar man zijn op straat gespot na het concert van Lil Wayne en Drake. Zo te zien hebben ze een leuke avond gehad. We love the outfit! Vivian is vooral fan van de brogues. 

Naomi Watts


Aaaaaah dat hondje! Naomi heeft net haar kids naar school gebracht en loopt met haar viervoeter naar huis. Een casual outfit, maar prima om je kinderen naar school te brengen toch? De cowboyboots maken de outfit stoer. 

Kesha

Om Kesha's gespierde benen kunnen we niet heen, maar ook zeker niet om de outfit. Van top tot teen draagt Kesha kleding van het merk Miu Miu. Kesha is gespot bij Los Angeles Airport. Het is niet echt een outfit voor een vliegreisje als je het ons vraagt…

Karrueche Tran

Karrueche ziet er vaak erg goed uit en deze outfit rockt ze ook gewoon weer. Ze heeft een erg mooie croptop aan met kruisende banden. Haar strak getrainde buikje is daardoor goed te zien. De pencil broek maakt de outfit classy

Jessica Simpson

Zo te zien zit Jessica weer goed in haar vel. Ze is wat kilootjes kwijt en durft haar sexy legs weer te showen. De outfit is stijlvol en gewaagd, maar Jessica kan deze outfit prima hebben. Ze is onderweg naar Manhattan voor zaken. 

Kourtney & Khloe Kardashian

De Kardashian zusjes hadden samen quality time in Hollywood. Khloe draagt een sportieve, maar zwarte Kings of Cole outfit met sneakers. Haar zus Kourtney gaat voor een gewaagd kort jurkje waardoor haar zwangere buik erg goed geaccentueerd wordt. Vinden jullie dat ze dit jurkje kan hebben? We love de Chloe shoes!

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook  

Must reads 👀