Winnen

Win: 5x ‘Pijnstillers pakket’ & 5×2 bioscoopkaartjes voor ‘Pijnstillers’

[AFGELOPEN] Heb je zin in een film met een goed verhaal én een hunk om op te crushen? Dan val je met de neus in de boter, want vanaf 25 september draait de film 'Pijnstillers' in de bioscoop. Inderdaad, een verfilming van het gelijknamige boek van Carry Slee. Wij hebben de film al op onze watchlist staan en we kunnen niet wachten om 'm eindelijk te zien! Als je geluk hebt kun jij 'Pijnstillers' voor nop zien, wij mogen namelijk vijf pakketten met het boek en twee vrijkaartjes én 5×2 vrijkaartjes weggeven. 

De herfst staat gelijk aan veel regen en dan zijn we liever niet buiten (tenzij je er graag als een verzopen kat uitziet, natuurlijk). Eén van onze favoriete dingen om te doen met zulk weer is een filmpje zien in de bioscoop. 'Pijnstillers' is zo'n film waar we graag een kaartje voor kopen. In dit artikel hebben we vier redenen op een rijtje gezet waarom je de film moet zien, als je nog niet overtuigd was. 

Waar de film over gaat? Lees de synopsis maar even: Casper heeft zijn vader nooit leren kennen en woont alleen met zijn moeder Marit In zijn vrije tijd zit hij het liefst achter de piano. Hij is dan ook heel blij als hij wordt gekozen om pianist te worden in een jeugdorkest. Helemaal als hij daar bevriend raakt met Anouk die weet wat Casper meemaakt als hij ontdekt dat zijn moeder ernstig ziek is. Marit heeft kanker. Bang voor wat er met haar kan gebeuren besluit Casper met zijn beste vriend Pim zijn vader te gaan zoeken…

Als je geluk hebt hoef je helemaal geen kaartje te kopen! Girlscene mag vijf lezeressen blij maken met een pakket bestaande uit het boek en twee vrijkaartjes. Ook mogen we 5×2 vrijkaartjes weggeven, dus bel vast een vriend of vriendin op om samen naar deze film te gaan ;-). 

Bekijk hieronder de trailer: 

Meer informatie over de film? Neem dan een kijkje op de website.

Wat moet je doen om het 'Pijnstillers' pakket of de vrijkaartjes te winnen? 
♥ Log in op je Girlscene profiel
♥ Volg Girlscene op Instagram of Facebook OF deel dit artikel op Twitter of Facebook via de linkerbalk
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag:

{@module=postContest id=”494″}

Pin je inspiratie in Pinbook