Fashion

Herfstproof met Keds

Yes! Dit najaar heeft schoenenmerk Keds ook een collectie voor de koudere dagen. De bekende canvas Champion sneaker, die je normaal alleen in de lente en zomer kon dragen is nu ook uitgevoerd in leren, suède en zelfs wollen varianten. Hurray, winter en herfstvoetjes! De Champions zijn er dit najaar ook in verschillende uiteenlopende printjes en herfstige kleurtjes. Voor ieder wat wils. En nog leuker: de wollen variant is in samenwerking met Taylor Swift gemaakt. Bekijk snel de collectie!

In de najaarscollectie zie je de kleuren bordeaux, congnac, burgundy (warme rode kleur) en grijs terugkomen in de schoenen. Maar ook verschillende printjes zoals luipaardenprint die overgaat in hartjesprint en Russische bloemenprints. Ook worden er in de collectie leuke statements gemaakt met de voeringen, patronen en veters en contrasten. 

De Taylor Swift for Keds hebben een wollen uitvoering wat natuurlijk voor heerlijk warme voetjes zorgt. Deze Taylor sneaker is verkrijgbaar in de volgende kleuren: marineblauw, gemêleerd grijs en bordeaux. De afwerking bestaat uit biezen en veters in bijpassende kleuren en een van deze twee speciale bedeltjes: een gouden hartje met het getal 13, of een plectrum van gepatineerd koper met Taylor's logo erin gegraveerd.  

Bekijk snel de collectie en de verschillende manieren hoe je Keds bij je outfit combineert. 


Champion Taylor Swift Heather Gray 69,95
 


Champion Leopard Heart Tan 64,95


Champion Pull-up Burgundy 89,95
 


Champion Suede Black 74,95
 


Champion Russian Floral Light Gray 74,95

De sneakers zijn vanaf €59,95 verkrijgbaar en kun je hier online bestellen!

Welke Keds vind jij het leukst en hoe zou jij deze sneakers dragen?

*Dit is een gesponsord artikel