News

Gossip Girl(scene) week 38

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: Kendall Jenner wordt gepest door modellen, Jay-Z en Beyoncé hernieuwen huwelijksgeloften, Ryan Gosling is vader (what?!), Miley Cyrus in de problemen en Demi Lovato heeft haar eigen hair extensions lijn.


Bron: Instagram

Dat de modewereld niet over rozen gaat blijkt maar weer… Kendall Jenner's concullega's vinden het helemaal niets dat zij hard moeten werken om hun plekje te veroveren en dat het Kendall in hun ogen komt aanwaaien. Ze hebben er schoon genoeg van en daarom gooiden ze sigaretten in het drinken van Kendall tijdens New York Fashion Week. OMG! 

Wij denken dat Kendall's naam mogelijk makkelijker deuren opent, maar deze actie vinden we te ver gaan… 


Bron: Instagram

De roddels rondom het niet-zo-perfecte huwelijk van Beyoncé en Jay-Z zijn je vast niet ontgaan. Elke week worden de geruchten steeds sterker dat de twee uit elkaar gaan en dat ze alleen mooi weer spelen om te zorgen dat hun toer door blijft gaan. Ai, ai, ai… Blijkbaar was Queen B. er helemaal klaar mee, want terwijl de twee in Europa vertoeven hebben ze mooi hun huwelijksgeloften hernieuwd op de verjaardag van Beyoncé zelf.

Zou het huwelijk van B en Jay bestand zijn tegen de roddels in de media? We hope so! 


Bron: Reporters

We zijn er nog steeds stil van… Ryan Gosling, a.k.a. de hotste acteur ter wereld, is vader geworden van een dochter. Het nieuws werd pas deze week naar buiten gebracht, terwijl Eva Mendes vorige week vrijdag (!) al bevallen is. Dat wist het koppel goed stil te houden. 

Wij voorspellen een carrière als acteur of model voor het kindje van Eva en Ryan. 


Bron: Instagram

Uh oh, Miley is in trouble! Niet dat dit verrassend nieuws is. Miley maakte het deze keer wel erg bont tijdens haar concert. Ze liet zich namelijk slaan op haar kont met een Mexicaanse vlag en dat viel niet helemaal goed bij Mexicaanse politici. Miley staat waarschijnlijk een boete van €1200 of een gevangenisstraf van 36 uur te wachten.

Volgende keer toch nadenken voordat je zoiets doet, Miley? 


Bron: Instagram

Wil je gekleurd haar zoals Demi Lovato? Dat kan! Haar naam aan een parfum verbinden is zó 2013. Daarom gaat Ms. Lovato voor een eigen hair extensions lijn. 

Rood, pink, paars, blauw… Wij slaan deze merchandise even over. 

 

 

Ah, hoe cute? Je kunt zeggen over Justin Bieber en Selena Gomez wat je wilt, maar het feit dat ze samen in de keuken staan om een gezond maaltje in elkaar te zetten doet iedereen goed. 

Zijn alle problemen tussen de tortelduifjes bij dezen vergeven en vergeten?

 


 

Is er in een jaar ooit zoveel gezongen over billen? Wij denken van niet! Jennie from the block is in ieder geval terug. J.Lo gaat de samenwerking aan met Iggy Azalea en het nummer over gaat – uiteraard – over een booty

Big, big booty… Wij gaan spontaan weer de 30 Day Squat Challenge doen.


Bron: Instagram

Yay, Ashley Tisdale is getrouwd! Ashley stapte in het huwelijksbootje met haar lover Christopher French en de grote vraag was: waar vindt de honeymoon plaats? Na het zien van Ashley's Instagram foto weet iedereen het antwoord… Bora Bora!

Heer-lijk.

Until next time!

xoxo Girlscene

Bron: Daily Star, NU, US Weekly, E!online