News

Heftig: jongen mishandelt meisje zwaar (op video)

Als je sinds gisteravond je timeline op Facebook in de gaten hebt gehouden heb je de volgende video ongetwijfeld voorbij zien komen… Er verscheen een korte video op social media waarin te zien is hoe een jongen in IJmuiden een 15-jarig meisje knock-out slaat. Nog vervelender om te zien: een andere jongen trapt het slachtoffer na in haar gezicht. 

Het zal je maar gebeuren… Je bent 's middags buiten en een jongen haalt het in zijn hoofd om je zo'n klap te geven dat je tegen de grond valt. Het overkwam dit 15-jarige meisje uit Beverwijk in de video. De aanleiding van dit voorval is niet duidelijk, maar de gevolgen helaas wel. Het meisje heeft een aangezichtsletsel opgelopen door de mishandelaars. 

In de video zie je hoe de jongen uithaalt om het meisje te raken in het gezicht. Haar telefoon valt uit haar handen, maar ze blijft nog staan. De tweede klap valt nog te incasseren, maar de derde klap is haar teveel…

LET OP: De volgende beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

Vanuit een andere hoek…

 


Het enige dat het jonge meisje zegt zodra iemand zijn/haar camera aanzet is 'Ga weg'. De jongen heeft daar blijkbaar geen boodschap aan, want hij slaat niet één keer op haar in, maar meerdere keren. Daarna besluit een andere jongen dat het meisje schijnbaar nog niet genoeg heeft gevoeld, want hij trapt haar twee keer na. Eén keer op haar been en één keer in haar gezicht. 

Twee verdachten, uit Beverwijk (14 jaar) en Heemskerk (15 jaar), zijn gisteravond aangehouden door de politie. 

Dit is niet de eerste keer dat er video's op internet verschijnen waar te zien is hoe jongens meisjes onderuit halen. Wie herinnert zich deze en deze actie nog?

Heb je de video bekeken? Wat vind je ervan dat de jongens het meisje zo toetakelen?

Bron: Haarlems Dagblad, NOS
Beeld: Dumpert

Share dit artikel als je tegen zinloos geweld bent

Must reads 👀