Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Dakota Fanning en Kendall Jenner tot Sarah Jessica Parker en Victoria Beckham. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Katie Holmes


Katie Holmes showt in New York haar mooie benen. Ze was onderweg naar een private party in een all black outfit: een zwart jurkje, mooie bescheiden pumps en een Birkin bag. Klaar om het Dream hotel binnen te stappen!
 

Sarah Jessica Parker


Fashionqueen Sarah wandelde op de vroege ochtend met haar kids naar school. Hierbij draagt ze een mooie cape met daarop haar initialen, zo leuk! Dezelfde cape zagen we ook bij Rosie Huntington-Whiteley in deze 'Wie rockt the look'. Haar meisjes zien er ook stylish en schattig uit. 

Nicole Richie


Casual Nicole arriveert net in Los Angeles na een lange vlucht. Veel kunnen we niet over deze outfit zeggen, alleen dat hij er super comfy uitziet en dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk als je veel reist! BTW: we love het leren bikerjack!

Kim Kardashian


"Keeping it casual", zoals Kimye haar outfit noemt. Ze kan de lange kokerrok zeker goed hebben, hij accentueert zoals gewoonlijk haar rondingen en de crop top is geheel volgens de laatste trends.

Nicole Scherzinger


Nude heels en een mooie blauwe outfit. Stylish, maar de slangenprint tas past niet echt bij de outfit. Nicole heeft duidelijk de camera in Beverly Hills opgemerkt en lacht vriendelijk. Smile and wave boys!

Jessica Alba


Jessica is gespot op de straten van New York voor het hotel waar ze net uitgecheckte. Ze gaat voor een casual doch sportieve look, oftewel de boyfriend look inclusief baseball pet. Daarbij draagt ze wel twee mooie handtassen die matchen met haar pet. 

Taylor Swift


Jaja je ziet het goed: Taylor heeft haar überschattige kitten 'Olivia' vast. Ze komt net haar appartement in New York uitgelopen en gaat voor de school girl look. Kort geruit rokje, basic shirtje en kniekousen.

Chrissy Teigen


In één woord: WOW! Wat ziet Chrissy er goed uit. De hele outfit past goed bij elkaar. De leren broek maakt de outfit stoer en de schoenen maken haar outfit super vrouwelijk. De cropped trui heeft ze goed gecombineerd met haar blouse die eronder valt.

Candice Swanepoel  


Candice wandelt als een gelaarsde kat over de straten van New York. Haar bordeauxrode tas en fluffy groenblauwe vest zorgen voor net even die kleur touch-up, yay!

Reese Witherspoon


Reese hebben spotten we de vorige keer ook al met een hoed op, dit keer een camelkleurige fedora. Met haar denim jasje en cowboyboots kun je wel zeggen dat Witherspoon voor de hippe cowgirl look is gegaan.

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis? 

Bron Beeld: Reporters

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀