News

Shocking: 3 vriendinnen delen hetzelfde vriendje

Vriendje Charlie heeft even iets uit te leggen… Na een welverdiende vakantie verrasten zijn drie vriendinnen hem op het vliegveld. Toen Charlie op vakantie was kwam Becky namelijk tot de ontdekking dat hij haar bedroog met niet één, maar met twee meisjes! Becky nam het heft in eigen handen, nam contact op met de bedrogen meisjes en bedacht een snood plan om met zijn drieën de confrontatie aan te gaan op het vliegveld.

Charlie Fisher onderhield een relatie met Becky Connery (17 jaar), Lizzie Leeland-Cunningham (19 jaar) en een ander meisje, dat liever anoniem wil blijven. Hij heeft al zijn relaties zo'n 6 maanden volgehouden zonder dat de meisjes dit van elkaar wisten. Shocking!

Toen Charlie op vakantie was kwam Becky tot de ontdekking dat hij haar bedroog met zowel Lizzie als het andere (anonieme) meisje. Becky nam het initiatief, nam contact op met de andere bedrogen meisjes en bedacht een snood plan om met zijn drieën de confrontatie aan te gaan op het vliegveld. De jongen werd bij de aankomsthal van vliegveld Luton geconfronteerd door de meisjes die 'leugenaar' naar hem schreeuwden.

Becky maakte vandaag bekend hoe ze achter het bedrog van haar vriendje kwam. Ze kent Charlie al drie jaar, maar begon in maart met hem te daten. "We hadden afgesproken dat we niet met anderen zouden daten en dus eigenlijk een relatie hadden. Ik was echt verliefd op hem en hij bevestigde dat dit wederzijds was. Toch had ik mijn twijfels vanaf het begin van onze relatie. Ten eerste verloor hij zijn telefoon geen moment uit het oog. Foto's van ons samen mochten niet geplaatst worden op Instagram en Facebook. Ook verwijderde hij steeds mijn reacties."

Becky was bij Charlie thuis op de avond voordat hij op vakantie ging. Toen zag zij een bericht op zijn telefoon verschijnen van een meisje dat hem het volgende bericht stuurde: "Ik ontmoet je later wel". Dit maakte hem verdacht en niet veel later vroeg Charlie Becky om naar huis te gaan, omdat hij zijn koffer nog moest inpakken. Toen Becky vroeg wie hem het berichtje stuurde wimpelde Charlie de vraag af.

De volgende dag, nadat Charlie weg was, vond Becky het meisje op Twitter en stuurde haar een berichtje. Becky confronteerde haar door te vertellen dat ze allebei een relatie met Charlie hadden en jawel: het meisje bevestigde dit! Zij had al sinds januari een relatie met Charlie en vertrouwde hem ook niet helemaal… De twee meisjes spraken af en kwamen erachter dat Charlie nóg een relatie zou hebben met ene Lizzie. Lizzie werd uiteraard opgezocht en werd via Facebook geconfronteerd met dit nieuws. Zij vertelde dat ze sinds april met Charlie een relatie had.

Charlie had alles uitgedacht, wist precies hoe hij moest handelen en wat hij moest zeggen. Zo vertelde hij de meiden dat hij naar zijn vrienden Harry of Chris ging terwijl hij stiekem rouleerde tussen zijn vriendinnen. 

De meiden spraken in de kroeg af en bedachten een een plan om hem als grap te verrassen op het vliegveld. Zo gezegd, zo gedaan: zaterdagochtend stond het drietal samen op het vliegveld om hem te confronteren. Toen Charlie voor de ogen van de meisjes verscheen, riepen ze allemaal zijn naam. Hij sloeg meteen dicht en vroeg verbaasd waarom de meiden op het vliegveld waren.

Het drietal kwam verhaal halen en vroeg om een verklaring. Charlie vluchtte daarop naar de parkeergarage. Ook zijn oma werd door de meiden met de daden van haar kleinzoon geconfronteerd. Na deze verrassing heeft Becky een foto op Twitter geplaatst met de tekst: "Net op het vliegveld geweest om mijn vreemdgaande vriendje te ontmoeten". Door vele Twitteraars wordt ze als een held gezien. 

Wat zou jij in deze situatie doen? Ken jij iemand die in een soortgelijke situatie zat?

Bron: Dailymail

Must reads 👀