Fashion

De voordelen & nadelen van hoge taille broeken

Vind jij heupbroeken ook zo vreselijk? Goed nieuws, hoge taille broeken zijn namelijk helemaal hot, hip en happening! Veel meiden zijn groot fan van de hoge taille broeken. Je kunt ze op 1001 verschillende manieren combineren, met een leuke crop top of juist een classy mooie blouse erin. Je besluit dat je er ook aan moet geloven en gaat een er ook eentje kopen. Maar wat is er eigenlijk zo fijn aan de hoge taille broeken? 

– Een hoge taille broek doet veel figuren goed. Meiden met korte benen zweren erbij. Broeken met een hoge taille geven je benen extra lengte. Combineer de broek met een paar high heels en je benen lijken van het een op het andere moment een stuk langer. Ook voor meiden die trots zijn op hun taille is een high waisted broek ideaal. De hoge broeken benadrukken je taille nog meer.

– Voor meiden met een buikje is een hoge taille broek de perfecte oplossing. Hoge broeken verbergen je buikje en zorgen ervoor je lovehandles als sneeuw voor de zon verdwijnen.

– In de zomer heb je net je hele collectie crop tops uitgebreid en vervolgens is de zon nergens meer te bekennen. Met een hoge taille broek is dat geen probleem. Zo kun je zelfs in de winter je zomerse crop tops blijven dragen, uiteraard met een vest erover ;-). 

Bron

Natuurlijk zijn hoge taille broeken niet voor iedereen fijn en een uitkomst. Meiden die hoge taille broeken verschrikkelijk vinden, klinken onderstaande puntjes vast wel bekend in de oren:

– In de winkel zie je de hoge taille broek van je dromen gevonden en je besluit hem direct te passen. Vanaf de voorkant ziet het er prima uit en de broek zit ook nog eens lekker. Dan zie je de broek van de achterkant. Het lijkt wel of je billen van het een op het andere moment drie keer zo groot zijn geworden.

– Voor meiden die een buikje of stevigere bovenbenen hebben, is het bijna onmogelijk om een hoge taille broek te vinden die goed zit. De pijpen van de broek zijn perfect, maar de knoop past weer eens niet dicht. Of je hebt eindelijk een broek gevonden waarvan de knoop dicht kan, maar dan slobbert hij weer bij je billen.

– En dan hebben we het nog niet eens gehad over het afzakken van de hoge taille broeken. Net als je lekker met je crush op de dansvloer staat voel je dat je broek afzakt. Help! Hoe hijs je nu je broek weer op zonder dat je crush het door heeft?

– Een riem dragen is vaak geen optie. Je hebt de perfecte outfit uitgekozen. Een hoge taille broek en een crop top. Dan bedenk dat je hoge taille broek vreselijk afzakt en natuurlijk heb je geen riem die leuk bij je outfit past. Wat heb je aan die hoge taille broek als hij na drie stappen al onderaan je heupen hangt.

– Meiden mogen dan wel fan zijn van de high waisted jeans, maar mannen willen er liever niets van weten. Ook niet onbelangrijk, toch? Mannen vinden de shorts met hoge taille een verschrikkelijke trend. Ze vinden dat zelfs fitte afgetrainde meiden er niet mee weg komen.

Ben jij fan van hoge taille broeken? Hoe combineer je ze het liefst?

Pin je fashion inspiratie in Pinbook