News

Hot or not: de selfie-hoed

Terwijl selfies ons leven overheersen – oké, dit typen we met een licht gevoel voor drama – bedenken bedrijven de gekste dingen om ons selfie bestaan makkelijker te maken. En als we zeggen dat bedrijven de gekste dingen bedenken dan bedoelen we ook de gekste dingen. Maak kennis met de selfie-hoed! En wat vind jij: is de hoed hot or not?

Selfies, we krijgen er geen genoeg van. Van 15 hilarische selfies tot een heus selfie-onderzoek door ondergetekende, op Girlscene zie je het allemaal voorbijkomen. Ook wij kunnen net als dit meisje helemaal losgaan door gekke bekken te trekken en onze mooiste hoeken te vinden met de camera aan de voorkant van onze iPhone. Guilty. Maar goed, 50 foto's maken waarvan je er meestal maar een paar mooi vindt is best vermoeiend voor het lichaam. 😉 Met een lamme arm tot gevolg is de selfie stok bijvoorbeeld helemaal in opkomst. Binnen no time sta jij (samen met je vrienden) op de foto. En als je denkt dat de selfie stok een love it or hate it-dingetje is moet je nog maar eens nadenken. Hierbij introduceren we namelijk de selfie-hoed van Acer! 

Het is groot, roze, sparkly en slechts voor een gelimiteerde tijd te koop… Ja, we hebben het over de selfie-hoed! Selfies maken met je tablet is nog nooit zo makkelijk geweest. Je zet de hoed op en de selfies worden voor je gemaakt. Briljant of afschuwelijk? Oordeel zelf.

Christian Cowan-Sansluis is de ontwerper van de Acer selfie-hoed. Zoals je misschien ziet aan de foto's doet Christian niet aan subtiele ontwerpen. Nee, de hoed moet opvallen! Onder het mom 'no shame in your selfie game' is de selfie-hoed een waar pronkstuk tijdens het maken van de foto's. Om de belangrijke details niet te vergeten: de hoed kun je 360 graden draaien zodat je vanuit elke hoek een foto kunt maken. Verder komt de hoed met een geïntegreerde Acer tablet van 360 gram om het geheel niet te zwaar te maken. Goed, wij zijn er nog niet helemaal overuit wat we ervan vinden… Daarom horen we graag wat jij van deze inventie vindt! 

Prijs is onbekend. 

Is de selfie-hoed hot or not? Wat vind je van het idee dat er een selfie-hoed bestaat? 

Bron: Metro
Beeld: Acer/Facebook via Metro

Must reads 👀