News

Lauren Conrad is getrouwd!

Vrolijk nieuws op de vroege maandagochtend, want afgelopen weekend is onze favoriete realityster Lauren Conrad getrouwd! Lauren Conrad – of zullen we haar liefkozend L.C. noemen, net zoals in the Hills – ontmoette haar man William Tell gedurende een blind date op Valentijnsdag 2012 en sindsdien is hun relatie gegroeid. Op zaterdag 13 september gaven ze namelijk hun ja-woord!

Oh, we herinneren nog hoe we dagenlang naar The Hills marathons keken op MTV toen Lauren en haar vriendinnen aan het begin van hun carrière in Los Angeles stonden. Weet je nog hoe Lauren samen met Whitney Port stage liep bij Teen Vogue? Inmiddels heeft L.C. het ver geschopt en is ze naast ex-realityster vooral modeontwerpster en schrijfster van haar boeken.

Nadat een deel van Lauren's bewogen liefdesleven was vastgelegd in The Hills (en daarvoor in het programma Laguna Beach) heeft ze gelukkig de ware gevonden. Tussen het ontwerpen voor haar modelijn Paper Crown en het schrijven van haar boeken door is namelijk haar prins op het witte paard langsgekomen. De gelukkige is William Tell, een 34-jarige rechtenstudent en voormalig bandlid van Something Corporate. De twee werden gekoppeld door vrienden en op Valentijnsdag 2012 was het zo ver: Lauren en William gingen op een blind date. Blijkbaar was het een geslaagde date, want in oktober 2013 ging William op één knie voor Lauren. Het is dus niet zo gek dat je het ene na het andere op bruiloft geïnspireerde artikelen op haar website LaurenConrad.com voorbij zag komen! Na 11 maanden voorbereiden, een strikte gastenlijst maken, ringen uitzoeken en pakken en jurken passen is het koppel op zaterdag 13 september getrouwd aan de kust van Californië, ahw

Lauren's woordvoerder bevestigt dat het een ceremonie was met alleen vrienden en familie die dichtbij het paar staan. Lauren en William zijn gesteld op hun privacy, dus helaas zijn de eerste snaps van de grote dag nog nergens te zien. Het enige wat de twee lovebirds kwijt willen is dat hun bruiloft de perfecte manier is om hun leven samen te beginnen; omgeven door de mensen waar ze het meest van houden. Hoe lief is dat? 

 

13 oktober 2013: de dag waarop William Lauren ten huwelijk vroeg. Hoe mooi is haar verlovingsring?! 

 

Het duurde niet lang voordat het eerste cadeau binnenkwam

 

Lauren en William

 

Dé foto die Lauren op Instagram plaatste tijdens hun twee-jarige jubileum

 

Met wie kun je beter je vrijgezellenfeest vieren dan met je BFF's? Lauren en haar vriendinnen vertrokken vier dagen naar het warme Mexico

 

Zou de stijl van deze fotoshoot hetzelfde zijn tijdens het huwelijk van Lauren en William? To be continued! 
 

Omdat een groot deel van Lauren's leven te zien was in de televisieserie The Hills (en daarvoor in Laguna Beach) hebben we veel van haar gezien. Zo ook de liefdes in haar leven! Voordat William in the picture kwam was Lauren onder andere samen met Stephen Colletti en Jason Wahler tijdens haar Laguna Beach-periode. In The Hills zag je haar samen met Doug Reinhardt, de ex van Paris Hilton, en Brody Jenner. 

 

We zijn super blij voor jullie, Lauren en William. Gefeliciteerd! 


Was Lauren tijdens haar MTV-tijd ook jouw grote voorbeeld? Wist je dat ze op het punt stond om te trouwen met William Tell?

Bron: US Weekly