News

Gossip Girl(scene) week 37

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: verdrietig nieuws voor Austin Butler, een break-up voor Khloé Kardashian, Josh Hutcherson over het Jennifer's naaktfoto's, de sterallures van Ariana Grande en zijn Joe Jonas en Gigi Hadid een stel? Dit en meer lees je in de wekelijkse Gossip Girl(scene)! 


Bron: Instagram

Verdrietig nieuws voor Austin Butler; zijn moeder Lori Butler is overleden. Hij maakte het overlijden bekend op Twitter:  "Lori Butler, my mom, my hero, & my best friend passed away this morning. Lets all celebrate her. I love you and will miss you every day Mom". De moeder van vriendin Vanessa Hudgens droeg ook een Tweet op aan Lori:  "Lori, RIP. You'll be forever alive in our hearts & mind. You'll always be our angel in heaven watching over us. U will be missed!" Austin heeft niet bekend gemaakt waaraan zijn moeder is overleden. 


Bron: Instagram

Na een heftige scheiding met Lamar Odom had Khloé Kardashian al snel een nieuwe liefde gevonden in rapper French Montana. Het leek goed te gaan tussen de twee, French verscheen zelfs in Keeping Up With The Kardashians.  Een insider zegt echter tegen E! Online dat het over is tussen Khloé en de rapper. Khloé zou klaar zijn met zijn claimerige en obsessieve gedrag waardoor ze steeds minder van zich liet horen. French zou nog niet klaar zijn met de relatie en er alles aan doen om de liefde te herstellen. Of het hem gaat lukken? De insider is sceptisch: "Khloé is weer single". 

Je bent schandaal over de naaktfoto's van Jennifer Lawrence vast nog niet vergeten, in de media is het in ieder geval nog een hot topic. Moeten andere sterren nu bang zijn dat hun privéfoto's uitlekken en is iCloud nog wel betrouwbaar? Het mag duidelijk zijn dat iedereen flink is geschrokken van de gebeurtenis. Josh Hutcherson heeft zijn Hunger Games-collega verdedigd in een interview: "Het is verschrikkelijk. Ik heb haar nog niet gesproken sinds het schandaal, maar hoe mensen en de media hebben gereageerd is vreselijk. We acteren omdat we het leuk vinden, het is onze baan. We willen geen aandacht. Ik wil niet mensen denken dat ze echt hebben op informatie over mijn privéleven." 

You go, Josh! Gelijk heb je. 


Bron: Instagram

Wil je ook zo graag Ariana Grande's BFF zijn? Misschien moet je daar maar twee keer over nadenken, want de zangeres schijnt een enorme diva te zijn. Ariana zou zo obesessed zijn met haar uiterlijk, dat ze sterallures vertoont tijdens fotoshoots: "Ze eiste dat ze alleen van de linkerkant gefotografeerd mocht worden en ze zei tegen de mensen van het licht dat als ze rood licht zouden gebruiken, ze zichzelf dan van kant zou maken". Bovendien schijnt ze een enorme bitch te zijn tijdens meet & greets met haar fans: "Ze vroeg niet eens naar onze namen. Ariana deed niks om het naar onze zin te maken", aldus een fan die een meet & greet had gewonnen. 

We hopen dat Ariana snel bijdraait… 

Er gaan geruchten dat Taylor Swift en Selena Gomez ruzie zouden hebben door Selena's knipperlichtrelatie met Justin Bieber, maar dat wil Taylor even rechtzetten: "Als we weer roddels lezen over onze vriendschap, dan hangen Selena en ik gewoon aan de telefoon. We kunnen er alleen maar om lachen". 

Wij hoopten al dat het niet waar zou zijn. En mogen we nu een selfie van jullie zien? 🙂

Is het al 14 februari? Nee, niet omdat we zoveel zin hebben in Valentijnsdag, maar omdat we dan eindelijk naar de bioscoop kunnen om Fifty Shades of Grey te zien. We moeten nog even wachten, maar we kunnen wel alvast deze foto laten zien van Anastasia met een potlood van mr. Grey. We. Can't. Waaaait. 


Bron: Instagram

Kennen jullie Gigi Hadid al? Deze mooie dame timmert hard aan de weg om een succesvol model te worden. Ze had eerder een relatie met Cody Simpson, maar dat is uitgegaan en nu zou ze haar zinnen op een andere man hebben gezet. Die man kennen we ook, namelijk Joe Jonas. De 25-jarige Joe en de 19-jarige Gigi zouden veel tijd met elkaar doorbrengen: "Ze hebben veel gemeen en zij vindt het leuk dat hij zo relaxed is. Joe is ook gek op haar, hij heeft sowieso een ding voor modellen", aldus een insider. To be continued….

Ook zo gelachen bij 22 Jump Street? Dan heb je geluk, want 23 Jump Street gaat er officieel komen! Nog een film om naar uit te kijken :-). 

Bron: eonline, ohnotheydidnt

Until next time!

xoxo, Girlscene

Must reads 👀