Fashion

8x manieren om een coltrui te dragen

Bij elke winkel kun je tegenwoordig wel een basic coltrui vinden. Je denkt misschien dat een coltrui boring en totaal niet gewaagd en sexy is… Je oma zie je er bijvoorbeeld liever in lopen dan jezelf. Toch is een coltrui super fijn voor in de winter en als je hem met een van deze manieren aantrekt zou jij iedereen versteld staan hoe goed deze simpele coltrui je staat. Een ding is zeker, koud heb je het in ieder geval niet!

De coltrui heb je in verschillende soorten, maten en materialen. De ene col zit strakker dan de ander en de ene trui is oversized en de ander bijvoorbeeld weer cropped. Fashionbloggers weten er vaak wel raad mee en zien er met de ouderwetse coltrui nog helemaal fashionable uit! 

Met deze tien manieren kun je misschien wat leuke inspiratie opdoen! 

1. Oversized 
Kies voor een oversized coltrui. Draag deze wel op een skinny jeans of op een legging. Anders wordt het allemaal een beetje te oversized. Als de coltrui lang genoeg is kun je hem ook nog als jurkje aantrekken met een gave panty eronder. Bikerboots eronder en je bent ready to go

2. Eén kleur
Je kunt de coltrui heel classy dragen door hem maar met één kleur te combineren. Kim Kardashian is hier ook fan in en zo zien we haar vaak in een classy outfit voor de camera poseren. Combineer je outfit verder met mooie sieraden met een kleuraccent. Goud gekleurde sieraden doen het bij deze outfit ook erg goed. 

3. Grof gebreid
De basic coltrui is misschien een beetje simpel, maar met een grof gebreide variant geeft de trui al een hele andere uitstraling. Ten eerste zit deze ook niet helemaal aansluitend om je lichaam, wat iets meer ruimte om te ademen geeft. 🙂 Een leer bikerjack erop doet het goed. Zo loop jij echt wel volgens de trends naar buiten. 

4. Cropped
Cropped tops zijn tegenwoordig helemaal hip! In de zomer trek je er nog wel eentje aan met spaghetti bandjes, maar in de winter bevries je daar bijna in. Gelukkig zijn er voor dit probleem cropped coltruien. Nog steeds heb je dat oehlala effect van een cropped top en de warmte van een coltrui. Win win! 


Bron

5. Blouse
Op je simpele coltrui kun je ook een blouse dragen. Dit klinkt een beetje raar en je kunt hiervoor ook totaal de verkeerde blouse kiezen. Hier moet je dus een beetje mee spelen totdat je de juiste gevonden hebt. Dit past waarschijnlijk niet bij elke smaak, maar het is zeker het proberen waard. Let vooral hierbij goed op de kleuren die je bij elkaar combineert. 


Bron

6. Skaterrok 
Een skaterrok is tegenwoordig helemaal hip en laat hier de coltrui nou ook awesome boven staan. Met een grove coltrui maak je de look wat stoerder, maar met een strakke coltrui zorg je voor een classy en girly look. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte skaterrok met een dikke panty of maillot.

7. Tuinbroek
De coltrui kun je ook goed combineren met een tuinbroek. Eigenlijk kan je vrijwel elke soort coltrui hieronder dragen. Grijs staat bijvoorbeeld heel leuk met een denim tuinbroek! Een old scool tuinbroek kun je vast wel vinden bij jouw favoriete vintage winkel! 

8. Colbert 
Een colbertje kun je vrijwel overal bij dragen. Met een coltrui geeft het een leuk effect. Kies hierbij voor een getailleerde coltrui en een boyfriend blazer. Tevens kun je een coltrui ook leuk dragen met een spijkerjasje.

Heb jij al een coltrui in de kast liggen? En hoe zou jij de coltrui dragen?