News

Yay: Prins William en Kate krijgen tweede kindje

Leuk nieuws uit Engeland: Prins William en zijn vrouw Kate Middleton verwachten hun tweede kindje! Zoontje George -die op 22 juli 2013 werd geboren- wordt binnenkort een grote broer. De aankondiging van het blijde nieuws was geheel van deze tijd, een woordvoerder van de Britse royals heeft de zwangerschap aangekondigd via Twitter. 

Van babynieuws worden we altijd blij, dus dit bericht is een goed begin van de nieuwe week! Kate Middleton is zwanger van haar tweede kindje. Helaas voelt de hertogin van Cambridge zich niet topfit, ze heeft last van acute ochtendmisselijkheid en moet de komende tijd thuisblijven. Ze wordt in de gaten gehouden door artsen. Kate had hier ook last van toen ze zwanger was van George, dus we hebben goede hoop dat het ook deze keer goedkomt met moeder en kind. 

De gezinsuitbreiding komt niet als een grote verrassing, prins William liet in april al vallen dat ze graag een tweede kind willen. Toen hun baby George een sjaal kreeg aangeboden van een vrouw, zei William: "Je moet er wellicht snel weer één maken."

Het is nog niet bekend wanneer het tweede kindje verwacht wordt. Twee dingen zijn zeker: we zullen Kate wederom in prachtige zwangerschapsoutfits spotten en het tweede kindje zal minstens zo knap worden als grote broer George. 

Yay, wij zijn super blij voor het stel! Gefeliciteerd! 

Bron: telegraaf, nrc
Bron beeld: reporters