Beauty

Yay or nay: foundation voor de perfecte selfie

De perfecte selfie maken, dat is nog niet zo makkelijk. Je moet de juiste hoek en het meest flatterende licht vinden, en je moet voor een mooie lach zorgen. Maar je make-up moet ook nog goed zitten! Op de perfecte selfie zijn natuurlijk geen wallen en puistjes te zien. Daar heeft Dior iets op bedacht: foundation die je huid laat stralen op een selfie. Yay or nay? 

Ben je nooit tevreden over je selfies? Misschien ligt het wel aan het feit dat je huid er niet mooi uitziet op de foto! Dior deed onderzoek naar de wensen van vrouwen voordat er een nieuw product op de markt kwam. Wat bleek: twee derde van de ondervraagde vrouwen vindt de foto's die ze van zichzelf neemt niet mooi. Ongeveer 70% gaf aan dat ze haar huid er vaak lelijk uit vindt zien op selfies. Bijna de helft gaf toe dat ze zich zelfverzekerder voelt met een goede foundation op als ze op de foto moet. Door deze resultaten was er een nieuw product geboren: foundation voor de perfecte selfie. 

Diorskin Star -zo heet de selfie foundation- bevat een nieuwe techniek die ervoor zorgt dat het licht mooi op je gezicht valt waardoor je de hele dag fotogeniek bent. De techniek breekt het harde licht (zoals een flits) en verspreidt het over het gezicht. Hierdoor ziet de huid er egaler en stralender uit op foto's. Uiteraard zorgt de selfie foundation er ook voor dat onzuiverheden niet meer te zien zijn. Een wondermiddeltje volgens Dior! 

Niemand minder dan Natalie Portman is het gezicht van de campagne voor de nieuwe foundation. Nu maar hopen dat ze een Instagram account aanmaakt zodat ze haar perfecte selfies met ons kan delen ;-).
Heb je nog tips nodig om de perfecte selfie te maken? In dit artikel legt selfiequeen Kim Kardashian uit hoe zij beeldschone kiekjes maakt. 

De Diorskin Star is te koop voor €49,50. 

Wat vind jij van Dior's foundation voor de perfecte selfie: yay or nay? Handig of onzin? 

Bron: dailymail, telegraph, nu

Must reads 👀