News

Kunstenaar gebruikt schetsen van 2-jarige dochter voor schilderijen

Wat doe je als je zelf een kunstenaar in hart en nieren bent en je een kindje van 2 jaar oud hebt? Dan laat je je inspireren! Ruth is moeder en haar grootste inspiratiebron is haar dochter van 2 jaar. Ze geeft haar een vel papier en een inktpen en laat haar los gaan. Vervolgens maakt de moeder er een aquarel schilderij van en het resultaat is fantastisch! 

De Canadese Ruth Oosterman blogt onder de naam The Mischievous Mommy waar ze regelmatig haar werk deelt. Ruth's grote inspiratiebron is haar dochter van 2 jaar oud. Zo lief! Het is dus niet zo gek dat de blog vooral draait om haar schattige kindje. Als moeder en kunstenaar kan Ruth niet wachten totdat haar dochter oud genoeg is zodat zij kunnen samenwerken. Want wat is er leuker dan een dochter die dezelfde creativiteit en passie deelt? Haar dochter heeft namelijk nu al een enorme creativiteit, dus dat belooft wat voor de toekomst.

Daarom besloot Ruth om haar dochter een vel en een inktpen te geven om vervolgens te wachten wat voor kunstwerkje daaruit zou komen. Daarna gaat Ruth aan de slag met de schets om er een aquarel schilderij van te maken. Dat is nog eens teamwork! 😉 Het resultaat is heel mooi geworden en dat delen we graag met je.


Ruth en haar dochter delen nu al dezelfde passie voor schilderen. Hoe cute?!

De Girlscene redactie is al fan van de schilderijen van The Mischievous Mommy en haar dochter. Ruth kan van een schets de mooiste creaties maken met aquarelverf! Dit zijn onze favorieten:

Wat vind jij ervan dat Ruth schetsen van haar dochter gebruikt als inspiratie? Welk schilderij is jouw favoriet? 

Bron: Bored Panda, The Mischievous Mommy