News

Dit kleurboek voor volwassenen is hilarisch (en z贸 waar!)

Vroeger droomde je ervan om volwassen en verstandig te zijn, maar als je wat ouder bent dan weet je dat het niet altijd over rozen gaat. Het volwassen leven bestaat uit genoeg gênante momenten en die gebruiken comedians Ryan Hunter en Taige Jensen voor hun kleurboek voor volwassenen. Pak je kleurpotloden er maar bij, want van deze hilarische kleurplaten krijg je zin om te tekenen!

Als klein meisje dacht je misschien dat je later al je zaakjes op orde zal hebben. Helaas komen de meeste mensen erachter dat het volwassen leven niet altijd is wat ze ervan hadden verwacht. Zo kom je erachter dat verstandig zijn een relatief begrip is (kun jij je voorstellen dat je nóóit meer aan uitstellen doen? Nee, precies) en dat je je eigenlijk altijd jong blijft voelen. Met het kleurboek voor volwassenen van Ryan en Taige kun je in ieder geval even kind zijn, want de kleurplaten zijn hilarisch.

Dit kleurboek voor volwassenen (verkrijgbaar op Amazon.com) bestaat niet uit kleurplaten met hartjes, bloemen en regenbogen, maar zij nemen het volwassen leven op de hak door de kleurplaten te vullen met alle angsten en gekke dingen die we in het 'serieuze' leven meemaken. Van de walk of shame en uitstelgedrag tot onvervulde dromen en hipsters: hilarisch en zo waar! Je moet ze wel met een knipoog bekijken ;-). 

Kijk mee naar de hilarische kleurplaten: 

Wat vind jij van de kleurplaten? Krijg je ook zin om te tekenen? Moet je erom lachen?

Bron

Vind je het ook hilarisch? Deel de kleurplaten voor volwassenen met je vrienden via de linkerbalk