News

Hilarisch: wc-rol les voor beginners

Oh, oh, oh… Sommige ouders zijn ten einde raad als het op hun kinderen aan komt. Het vervangen van de wc-rol is bijvoorbeeld een klusje waar veel irritaties over ontstaan. Eén vader heeft het goed begrepen: hij maakt een droge maar grappige instructievideo voor z'n kinderen waarin hij laat zien wat de correcte manier is om de rol te vervangen. Dat moet je zien! 

Vieze sokken die door het huis slingeren, de lampen aanlaten, snacks die voor je neus weggekaapt worden… Wanneer je met een gezin in één huis woont onstaan er dagelijks kleine ergenissen. De ergenissen stapelen zich op en op een gegeven moment is het genoeg. Voor Will Reid in ieder geval. Zijn kinderen James en Beth luisteren niet als hij face-to-face tegen hen praat. Daarom zet hij social media in om zijn kinderen te bereiken. Will maakte hij een droge, maar grappige instructievideo met de boodschap hoe zijn kinderen het beste de wc-rol kunnen vervangen. Het is heel begrijpelijk dat dit een moeilijke klus is, dus dat moet op video worden vastgelegd om het duidelijk te maken! 😉 

De video is inmiddels ruim 2,5 miljoen keer bekeken en op de Girlscene redactie konden we er smakelijk om lachen. Kijk maar mee:

Watch on YouTube

Klik hier als je de video niet kunt bekijken


Ouders die de situatie maar al te goed herkennen laten reacties achter onder de video voor Will. In de reacties geven zij suggesties voor instructievideo's die hij in de toekomst zou moeten maken. Zo wordt er geroepen om een video over hoe je de afwas moet doen en hoe je kleding in de wasmand moet gooien. Zo kan het dus ook! 

Wat vind je van de video? Vind je het een goed idee dat Will zijn kinderen op deze manier iets wil leren of denk je dat het niet veel uitmaakt?

Must reads 👀