News

Man doet Tinderfoto’s van meisjes na

De meeste mensen zitten op Tinder om een leuke date te scoren, maar Jarrod Allen zit om heel andere redenen op de dating-app. Hij gaat niet een avondje Tinderen om bij elke foto te besluiten of hij een hartje of kruisje geeft, maar hij kijkt welke foto's hij kan gebruiken voor zijn Instagram-account. Jarrod doet Tinderfoto's van meisjes na… En het is hilarisch! 

Als je weleens op Tinder hebt gezeten, dan weet je wat voor gekke foto's je tegen kunt komen. Jarrod besloot om iets te doen met deze gekke foto's en maakte een Instagram-account (met de naam 'tindafella') aan waarop hij Tinderfoto's imiteert. Niet zonder succes, want hij heeft inmiddels meer dan 17.000 volgers en dat aantal groeit met de dag! 

Hoe Jarrod te werk gaat? Het werkt heel simpel: hij slaat de foto's op die hij graag na wil doen en fotografeert vervolgens zijn eigen versie. Soms komt er een gekke outfit of pose aan te pas, maar zijn versies zijn hoe dan ook gekker dan het origineel! En nee, Jarrod doet het niet om gemeen te zijn, het is gewoon een hobby van hem geworden: "Het is leuk om te doen. Ik wil ze niet belachelijk maken", zegt Jarrod tegen de Amerikaanse Cosmo. 

Kijk mee naar een aantal Tinderfoto's van Jarrod: 

Wat vind jij van Jarrod's foto's? Moet je erom lachen?

Deel dit artikel met je vrienden via de linkerbalk als je het hilarisch vindt!

Bron: mandatory, bustle
Bron beeld: Instagram

Must reads 👀