Celebs

Shailene Woodley’s stijltransformatie

2014 was hét jaar van Shailene Woodley. Eerst schitterde ze in het eerste deel van de Divergent-trilogie, vervolgens was ze deze zomer te zien in de verfilming van The Fault in Our Stars. Nee, na dit jaar kunnen we echt niet meer om Miss Woodley heen. Maar Shailene doet al veel langer mee in Hollywood, ze speelde jarenlang de hoofdrol in de serie The Secret Life of an American Teenager en was zelfs genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in The Descendants! Tijd om haar stijl onder de loep te nemen.


September 2008, In een zwart strapless jurkje tijdens het TeenVogue Young Hollywood event. De bovenkant van het jurkje zat helaas niet helemaal goed om Shailene's voorgevel.


Mei 2009, in een casual outfit op een event van Nylon Magazine


Augustus 2009, in een super kort broekje en kleurrijke top tijdens de Teen Choice Awards


Oktober 2009, tijdens een screening in LA in een bling-bling jurkje


Februari 2010, in een LBD en met bewerkte panty tijdens een benefiet gala voor The Allience for Children's Rights


Oktober 2011, tijdens de première van The Descendants in New York in een heel bijzonder jurkje, wauw Shailene!


Januari 2012 in een prachtige galajurk die haar precies past tijdens de Golden Globes. Shai was niet zomaar aanwezig bij de Golden Globes, ze was genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol.


Twee weken later zag Shailene er ook al zo mooi uit op de SAG-Awards, maar haar jurk van de Golden Globes overtreft ze niet!


Februari 2012, een paar weken later is Shailene ook aanwezig bij de Oscars, in een prachtige hooggesloten jurk. Heel mooi, maar misschien toch net iets te ouwelijk voor de dan pas 20-jarige Shailene.


Mei 2012, in een prachtige bewerkte jurk tijdens het Met Ball


Juni 2010, Shailene in een mooi zwart pak bij de MTV Movie Awards, waar ze een beeldje voor haar 'breakthrough performance' in The Descendants mocht ophalen.


September 2012, alweer in eens all-black outfit, dit keer tijdens de première van Perks of Being A Wallflower


Juli 2013, in een stoere outfit bij Comic Con, dit is de laatste keer dat we Shailene met haar lange lokken spotten, hierna is het afgeknipt voor haar rol in The Fault in Our Stars.


Augustus 2013, Shailene en haar nieuwe kapsel bij de VMA's, haar rokje is een echte blikvanger en haar crop top geeft ons een sneak peek van haar strakke buikje.


Juni 2014, tijdens de MTV Movie Awards in een legergroen leren jurkje, gewaagd!


Juni 2014, tijdens de première van The Fault in Our Stars in een prachtige gele jurk (en met duidelijk zichtbare bikinibandjes die in haar lichaam gedrukt staan!)


Augustus 2014, tijdens de Teen Choice Awards in een mooi jurkje met contrasterende prints! WAUW!

Wat vind jij van Shailene Woodley's stijl? Wat is jouw favoriete Shailene Woodley outfit? Wij vinden heel veel outfits prachtig, maar als we echt moeten kiezen gaan we voor haar VMA-outfit van 2013 en haar prachtige galajurk die ze droeg tijdens de Golden Globes in 2012!

Meer lezen over Shailene? We schreven eerder al een artikel over haar!

Bron beeld: Reporters