Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Thari!

Hallo Girlscene-lezeressen! Mijn naam is Thari en ik ben de nieuwe stagiaire van Girlscene. De komende 5 maanden houd ik jullie op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van beauty, fashion en lifestyle.

Ik ben 20 jaar oud en kom uit een dorpje in Twente, maar sinds gister heb ik het huis van mijn ouders verruild voor een studentenhuis in Amsterdam.

Inmiddels zit ik in het derde studiejaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie op het Saxion in Enschede. Ik kan mij geen betere plek bedenken dan het studiejaar te beginnen op de redactie van Girlscene!

Al jaren droomde ik ervan om bij Girlscene stage te lopen. Toen ik hoorde dat ik een stage moest zoeken wist ik het direct, ik ging solliciteren bij Girlscene! Wekenlang werkte ik aan een magazine waarmee ik ging solliciteren. De dagen nadat ik het pakketje verstuurd had gierden de zenuwen door mijn lichaam. Zou het pakketje wel goed aangekomen zijn? Zou Danique mijn magazine wel leuk vinden? Al snel kreeg ik een enthousiast mailtje van Danique en mocht ik langskomen. Een aantal dagen later kreeg ik het verlossende mailtje dat ik de nieuwe stagiaire van Girlscene was. Het Amsterdam-avontuur gingt beginnen!

Verder ben ik volgens mij best wel een doorsnee meisje. Ik houd net als de meeste meiden van mode, beauty, vriendinnen en feestjes. Shoppen is één van de dingen waar ik geen genoeg van kan krijgen. Ik kan de Zara collectie dromen en met een lege bankrekening ben ik dan ook niet onbekend.

Ik denk dat jullie nu iets beter weten wie ik ben en ik hoop dat jullie mijn artikelen met veel plezier zullen lezen!

Liefs, Thari

Pin je inspiratie in Pinbook