Fashion

VILA Clothes herfst-winter lookbook

Heb je binnenkort wat geld te besteden aan kleding? Breng dan zeker een bezoek aan VILA, want bij VILA Clothes zijn weer hele leuke items binnengekomen die zeker de moeite waard zijn om aan je herfstgarderobe toe te voegen. Wat je kunt verwachten van VILA lookbook? Denk aan mooie jasjes, lekkere vesten en veel black and white. We love it! Ben je benieuwd? Bekijk dan het lookbook.

Na zomer komt herfst en daar moet je garderobe zeker op aangepast worden. Met je bol zit natuurlijk nog op een zomers strand met een fleurig zomers jurkje, maar we moeten er toch echt aan geloven. De collectie van VILA Clothes is in ieder geval wel al voorbereid op het koudere weer. In de collectie vind je dan ook leuke vesten, jasjes en fashion items. De kleuren zijn vooral wit en zwart, maar hier en daar kun je ook een kleurtje tegen komen. Ieder zijn eigen smaak!

De Girlscene redactie vindt het grijze vest met brede rode strepen gaaf! Misschien dat je een van de Girlscene meiden binnenkort wel met dit vest ziet verschijnen! 🙂 

De nieuwe collectie van VILA Clothes ligt vanaf september en oktober in de winkel.
 
Wat vind jij van het lookbook? Zit er een item voor jou bij of vind je het allemaal niks?
 
Pin je shopinspiratie in Pinbook

Must reads 👀