Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kendall Jenner en Kylie Jenner tot Hilary Duff en Cara Delevingne. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kylie Jenner
Kylie Jenner gaat weer over straat in een leuke outfit samen met haar oudere zus Kendall Jenner. Kylie draagt hierbij een lichtgrijze crop top en een lichte spijkerrok. Daarnaast houdt ze het simpel met zwarte sneakers, zwartleren rugtas en een zwarte zonnebril.  

Demi Lovato
The lovely Demi Lovato loopt er stralend bij in een floral print jurkje van Ted Baker en schoenen van Saint Laurent. Met een grote beker koffie in de hand maakt Demi zich klaar voor de show 'Good Morning America', waarin ze werd geïnterviewd. 

Taylor Swift
En uiteraard draagt miss Swift weer een leuk jurkje. Dit keer een rode, geruite jurk van CeCe by Cynthia Steffe. Daarnaast komt haar nude bag van Prada, zonnebril van Ray-Ban en hakken van Sam Edelman. 

Kendall Jenner
Terwijl Kendall Jenner haar gezicht probeert te verbergen voor het felle zonlicht, keuren wij alvast haar outfit en wat ziet ze er weer leuk uit! Kendall draagt een gestreepte top van Alexander Wang met daaronder een lichte ripped jeans. Samen met zusje Kylie stapte ze binnen bij Urth Caffe in Hollywood voor een lichte snack!

Selena Gomez
Selena stapte vandaag naar buiten om te gaan lunchen met vriendinnen in West Hollywood. Dit doet ze uiteraard volledig in stijl, want je kunt bijna geen dag slecht gekleed gaan als je een ster bent. Selena draagt een witte tank top, kimono en een zwarte broek. We like!

Adriana Lima
Supermodel Adriana Lima ziet er altijd prachtig uit en zo ook dit keer in Californië. Adriana arriveerde bij het concert van Rihanna en Eminem, waar ze even snel een blik wierp op de twee zingende artiesten. Adriana draagt een witleren jasje, grijze tank top en zwarte jeans met wijde pijpen. Haar spullen bewaart ze in haar zwartleren Balenciaga bag

Vanessa Hudgens
Het is bijna onmogelijk om Vanessa te spotten in een lelijke outfit, want ook dit keer ziet ze er weer prachtig uit. Haar outfit komt van For Love And Lemons. Naast haar crop top en taille rok, draagt miss Hudgens zilveren sandalen, een lichte spijkerblouse en haar Céline mini bag

Candice Swanepoel

Candice arriveert ietwat vermoeid op het vliegveld van Sao Paulo, maar gaat wel volledig in stijl gekleed. Zo draagt ze een gestreept jurkje, zwarte enkelboots, bruinleren tas en haar Ray-Ban zonnebril. Smile Candice!

Cara Delevingne

Cara gaat er een dagje op uit met vriendin Zoe Kravitz in New York City. Dit doet ze in een comfortabele outfit, namelijk in een nét te groot T-shirt van Bashment. Verder draagt ze verticaal gestreepte shorts en sneakers van Chanel. Vriendin Zoe gaat in een soortgelijke outfit over straat. Je zou bijna denken dat het afgesproken is! 

Hilary Duff

Terwijl Hilary dolgelukkig over straat loopt, gaat ze gekleed in een vrij donkere outfit op een zonnige dag. Hilary is onderweg naar een lunch in Hollywood en draagt daarbij een zwart T-shirt met lange mouwen, donkergrijze skinny jeans en zwarte, suède boots. Daarnaast heeft ze haar beige hoed uit de kast getrokken en haar witleren tas!

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis? 

Bron beeld: reporters.be

Pin je inspiratie op Pinbook

Must reads 👀