Lifestyle

Té schattig: deze kittens worden roomies!

Als je op YouTube zoekt naar huisdieren, kom je vaak genoeg schattige filmpjes tegen waar je hartje van smelt. Een fluffy konijntje, blije hond, kittige kitten, je ziet het allemaal en zo ook een filmpje waarin twee kittens roomies worden! Dat verloopt alleen niet helemaal vlekkeloos, maar het is wel té schattig om naar te kijken. Vooral als je die grote ogen ziet bij zo'n klein lichaampje. Aaahhh!


Bron

De eigenaresse van deze lieve kittens kon het niet laten om een filmpje te maken van het moment dat ze haar nieuwe kitten langs de dierenarts brengt en van het moment dat haar kittens elkaar voor het eerst ontmoeten. Dit plaatste ze op haar YouTube kanaal 'Life With Evelina'. In het eerste filmpje zie je het moment waarop Elena haar nieuwe kitten gaat ophalen en hoe schattig die nieuwe kitten is. Het enige wat je kunt doen, bij het bekijken van deze filmpjes, is zuchten. *Hhaaaa*

In het tweede filmpje zie je hoe Mishka (de baas des huizes) voor het eerst haar nieuwe huisgenootje ontmoet, genaamd Cayenne. Mishka moet er echter niets van weten, maar Cayenne gaat de uitdaging aan en confronteert Mishka door met haar staartje te spelen. Eigenlijk hoef je niet eens te weten wat er in het filmpje gebeurt, want als je die ogen ziet ben je al snel verkocht en kun je het filmpje blijven kijken!Wat vind jij van deze kittens?

Pin je favoriete huisdier op Pinbook