Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Vivian!

Hello lezeressen van Girlscene! Mijn naam is Vivian Secrève, 21 lentes jong en wonend in hartje Amsterdam. Tijdens mijn stageperiode van vijf maanden zal ik voornamelijk over beauty schrijven, maar ook kun je af en toe wat andere artikelen lezen. Girlscene is het bedrijf waar ik graag een stageplek wilde binnenhalen en hurray dit is gelukt!

Ik moest en zou gaan studeren in Amsterdam. Al drie jaar volg ik de studie Media Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierbij heb ik gekozen voor de afstudeerrichting Redactie & Mediaproductie. Hier doe je kennis op over verschillende media en leer je goed schrijven. Leuke studie! Echter leer je het echte werk toch door het in de praktijk bij een goed bedrijf te leren. 

Officieel kom ik uit het oh oh Den Haag! Hier ben ik geboren, maar niet getogen. Mijn ouders houden van verhuizen. Ergens heb ik deze roots nog wel…

Ik houd van koken, maar dit ben ik helaas verleerd door een beperkte keuken. Hier komt binnenkort gelukkig verandering in, want ik ga verhuizen! Ik ben ook gek op eten, het liefst wel gezond, maar een regret meal gaat er ook wel in. Het liefst trouw ik met een Japanner, want eerlijk waar ik ben sushiverslaafde nummero uno! Helaas vind ik Japanners niet zo aantrekkelijk en daarom ben ik maar gewoon bij een sushirestaurantje gaan werken. Op deze manier is de verslaving ook erg goed te onderhouden kan ik jullie vertellen. 

Verder ben ik geloof ik wel het gemiddelde type meisje met hier en daar een afwijking. Ik houd van mode, beauty, zingen, dansen, festivals, vriendinnen en etentjes. Daarnaast kan ik als de beste liedjes van Lil Wayne mee rappen en heb ik een obsessie met olifanten. 

Ik hoop dat jullie nu een kleine indruk hebben van wie ik ben! In de artikelen die ik schrijf zullen jullie mij beetje bij beetje beter leren kennen. 

Liefs en veel leesplezier,

Vivian

Must reads 👀