Lifestyle

Girls Issues: hoe verover je opnieuw zijn liefde?

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die haar liefde opnieuw wil veroveren.

Hoi Girlscene,

Ik ging dus met een jongen, waar ik smoorverliefd op ben. Voordat we met elkaar gingen, was hij dat ook. En toen we samen waren ging hij voor twee weken op vakantie. Toen hij terug was hadden we maar twee keer afgesproken. Hij begon mij steeds af te zeggen voor zijn vrienden. De eerste keer begreep ik het, maar de tweede keer voelde ik me vreselijk en de derde keer al helemaal. Alsof hij helemaal geen zin had om mij te zien. Onlangs had ik hem gevraagd of hij me nog leuk vond en toen zei hij dat hij me minder leuk vond dan eerst. Ik baal heel erg.

Nog enige tips om een boy weer helemaal voor je te winnen? Want ik vind hem té leuk om het op te geven.

Liefs,
Anoniem

—————————————————————————————————————–

Lieve anoniem, 

We kunnen ons voorstellen dat je deze situatie vervelend vindt en hopen dan ook dat je iets met de volgende tips kunt. 

Ten eerste willen we je meegeven dat jongens nou eenmaal iets sneller hun gevoel kunnen loslaten, waardoor zijn gevoelens voor jou in de twee weken tijd misschien veranderd zijn. Het kan echter ook zijn dat hij vaker met zijn vrienden wil afspreken, omdat hij die ook twee weken heeft moeten missen en zijn vrienden belangrijk voor hem zijn.

Ten tweede is het vooral belangrijk dat je niet te veel van je laat horen en hem dus ook niet te veel aandacht geeft. Dit geeft hem namelijk het gevoel dat hij gevangen zit. Als hij contact met je wil, dan zorgt hij ervoor dat hij contact met je opneemt. Wellicht dat hij je op deze manier sneller gaat missen. 

Ten derde kun je je focussen op je vriendinnen, school/studie en je hobby, zodat je niet de hele tijd met je aandacht bij hem bent, maar juist afgeleid wordt door iets leuks.

Maar als je de jongen toch echt terug wilt winnen, kun je hem misschien op een leuke manier verrassen met iets dat hij graag doet of hem interesseert. Vindt hij het leuk om naar de film te gaan? Trakteer hem dan op een goede actiefilm in de bioscoop! En laat vooral ook weten dat je er voor hem bent. Dit doe je door vooral naar zijn verhalen te luisteren en jouw interesse te tonen in zijn verhalen. 

Hopelijk kun je iets met deze tips en verover je opnieuw zijn hart! 

Liefs,
Girlscene