News

Gossip Girl(scene) week 34

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: een nieuwe liefde voor Jennifer Lawrence, Lena Dunham's nieuwe kapsel, Kylie Jenner rijdt vrouw het ziekenhuis in, Taylor Swift's dance party met fans en Selena Gomez en Justin Bieber Part 359?!

Jennifer Lawrence verbrak in juni haar relatie met Nicholas Hoult, maar erg lang is ze volgend de laatste geruchten niet alleen geweest. Meerdere bronnen bevestigen dat Jennifer het wel heel erg gezellig heeft met Coldplay-frontman Chris Martin. Chris kondigde in maart dit jaar zijn scheiding van Gwyneth Paltrow aan. 

We hebben nog geen beelden van Jennifer en Chris gezien, maar de vonk zou in juli na een Coldplay concert zijn overgeslagen. Wat Chris zo leuk aan Jennifer zou vinden? Dat ze het tegenovergestelde van Gwyneth is. 


Meer Jlaw nieuws. Lang, lang geleden nog voordat The Hunger Games Jennifer Lawrence bekend werd met The Hunger Games en Oscarnominaties en beeldjes binnensleepte, deed Jennifer Lawrence een pilot voor een MTV show samen met Alison Brie (Mad Men, Community). De show werd nooit door MTV uitgezonden en we denken dat het Jennifer's carrière alleen maar ten goede is gekomen, dit ziet er namelijk nogal lachwekkend uit.

Lena Dunham onderging afgelopen weekend een metamorfose, haar signature bruine bobkapsel is niet meer, ze heeft nu een hoogblond bloempotkapsel. Lena is in ieder geval erg blij met haar metamorfose, onder haar Instagramfoto schreef ze "Change is good".

Kylie Jenner is net zeventien dus ze heeft pas een jaar haar rijbewijs, toch heeft ze al aardig wat ongelukjes veroorzaakt. Afgelopen week was het zelfs zo erg dat de vrouw die ook bij het ongeluk betrokken was in het ziekenhuis belandde. 

Kylie's auto, een gloednieuwe Range Rover, had ze net van haar ouders gekregen. Volgens Kylie was zij degene die werd afgesneden, maar de vrouw die in het ziekenhuis belandde beweert dat Kylie ergens afsloeg waar ze niet mocht afslaan. Wij hopen voor Kylie dat dit niet waar is, want dan zal er een aardig prijskaartje aan dit incident hangen.


Taylor Swift gaf afgelopen maandag een danceparty voor haar grootste fans. Het feestje werd live uitgezonden via Yahoo. Naast dansen op haar nieuwe nummer 'Shake It Off" kondigde Taylor ook haar nieuwe album 1989 aan, dat op 27 oktober in de winkel zal liggen. Met dit album slaat Taylor een heel andere weg in, geen country, maar eighties pop. Voor de titel 1989 heeft ze gekozen omdat dat het jaar is waarin ze is geboren en omdat het past bij de periode waarop de muziek geïnspireerd is.

Wij kunnen niet wachten op het nieuwe album van Taylor dat precies twee jaar na haar vorige album Red in de winkels zal liggen.

Iedere keer als we denken dat Selena en Justin écht uit elkaar zijn, worden ze weer zoenend gespot. Dat was ook deze keer weer het geval. Selena en Justin zijn volgens 'betrouwbare bronnen' sinds een week weer samen en het is meteen al serieus. Ze werden samen bij een kerk gespot en zouden afgelopen weekend niet van elkaar af te slaan zijn. Wij verwachten dat we volgende week schrijven dat Justin en Selena weer uit elkaar zijn. Nee, we zijn niet gemeen, maar dit heeft het verleden ons toch wel geleerd?!

Doutzen Kroes is volgens Forbes Magazine het op één na best verdienende model op dit moment. Doutzen verdiende afgelopen jaar maar liefst zes miljoen. Maar dat is niets in vergelijking met de nummer één, Gisele Bündchen, zij verdiende afgelopen jaar volgens de berekeningen van Forbes 35 miljoen dollar! Wow.

Miley Cyrus bracht afgelopen dinsdag een bezoekje aan MyFriendsPlace in Los Angeles, een organisatie die zich bekommert om meer dan de helft van de daklozen jongeren in LA. Op haar Instagram schreef ze dat ze een aantal hele leuke mensen ontmoet heeft. Wij worden altijd vrolijk van celebs die dingen doen voor het goede doel, of ze het nu doen omdat het goed is voor hun imago of niet, ze zorgen er sowieso dat het probleem onder de aandacht wordt gebracht. Dus good job Miley!

Until next time!
xoxo,
Girlscene