Fashion

Sneak Peek: Opening Primark Enschede!

Het is nog maar vier maanden geleden dat Primark opende in Nijmegen, maar inmiddels is er alweer een gloednieuw filiaal klaar om open te gaan! Vandaag reist Girlscene's Shelley af naar Enschede om de opening van de nieuwste Primark winkel bij te wonen. Ben je benieuwd hoe Primark Enschede eruitziet? Kijk dan snel verder!

Het is vandaag geen normale dinsdag. Nope, Primark opent haar deuren vandaag in Enschede! Daar maakt Girlscene natuurlijk wel tijd voor vrij. 🙂 Primark lijkt niet te stoppen nu er weer een nieuw filiaal geopend wordt. Slechts vier maanden geleden stond Girlscene nog in Nijmegen om bij de opening te zijn en vandaag reizen we alweer af naar Enschede voor het allernieuwste filiaal.

Een Primark opening betekent altijd een lange rij met wachtende fashionista's die als eerste de winkel willen zien. Vandaag is het daarom niet anders dan normaal! Om kwart over 9 staat de eerste groep pers al te wachten bij de ingang van Primark Enschede en Girlscene's Shelley staat daartussen. Zij deelt namelijk als eerste de beelden van de winkel! 

Primark Enschede – het 278e filiaal van Primark! – heeft lekker veel ruimte om ongegeneerd te shoppen. Het filiaal is maar liefst 5.500m2 groot! Er is super veel kleding voor dames en er is natuurlijk ook aan mannen en kinderen gedacht. En onze favoriete afdeling? De schoenen en accessoires zijn to die for. 😉

Dit zijn de eerste beelden van Primark Enschede:

Ga jij binnenkort naar Primark Enschede? In welk filiaal shop jij meestal?

Door Renée & Shelley