Food

Nu: Gratis melkopschuimer bij je Senseo Up of Twist!

Heb je meegedaan met de Senseo winactie, maar ben je niet in de prijzen gevallen? Niet getreurd, want er is nog een super voordelige actie die we jullie niet konden onthouden! Als je nu een Senseo Up of Senseo Twist aanschaft, dan krijg je er gratis een melkopschuimer bij. Dat bespaart je €69,99! Van dat geld kun je weer een leuke outfit kopen ;-). Lees snel verder om te weten hoe je gebruik kunt maken van de actie. 

Ben je gek op koffie en droom je al een tijdje van zo'n handige melkopschuimer? Dan ben je vast heel blij met deze actie, want je kunt nu super voordelig een koffiezetapparaat én een melkopschuimer scoren. Als je nu een Senseo Up of Senseo Twist van Douwe Egberts koopt, dan krijg je er gratis een melkopschuimer bij. Dat betekent dat je al vanaf €89,99 een koffiezetapparaat en een melkopschuimer hebt! Als je geen koffiedrinker bent, dan is het ook een heel leuk (gezamenlijk) cadeau om weg te geven. 

O ja, je kunt je koffie natuurlijk zo spannend maken als je zelf wil. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Nutella Cookie Crumble Latte? In dit artikel vind je vijf overheerlijke koffierecepten. 

Een korte demonstratie van de Milk Twister:

Klinkt goed, toch? Wij zijn in ieder geval heel blij met onze Senseo Up en Milk Twister, dus we kunnen het jullie zeker aanraden :-). 

Je kunt je Senseo Up of Senseo Twist mét gratis melkopschuimer t.w.v. €69,99 hier bestellen. 

*Dit is een gesponsord artikel