Lifestyle

Bag to school

Deze geweldige zomervakantie is helaas bijna voorbij. De schoolbanken zitten op je te wachten, en die fijne wiskundedocent heeft vast al huiswerk voor je klaarliggen. Het is onvermijdelijk. Gelukkig kleeft daar wel een groot voordeel aan: je mag weer een nieuwe schooltas uitzoeken!

Met die zware boeken die je iedere dag weer mee moet nemen is het lastig om er nog steeds een beetje hip bij te lopen. TheBagStore.nl biedt dé oplossing, stevige tassen waar je die stapel boeken en andere benodigdheden in kunt meenemen op de fiets en waarmee je fashionable rond kunt paraderen op school.  

Top lovely schoolbags

♥ De aller-, aller-, allerfijnste en -mooiste schooltas is toch wel de Cowboysbag. Door het stoere leer en de nonchalante look van de tas kun je voorlopig even vooruit. Met alle fijne zij- en binnenvakjes kun je jouw sleutels, telefoon en portemonnee goed opbergen en in het grote middenvak kun je makkelijk je map en boeken kwijt. De Cowboysbag is in verschillende maten en een scala aan kleuren beschikbaar. 

♥ Wil jij lekker gek doen dit jaar, ga dan voor de rugtas van Urban Junk met kleurrijke en grappige prints. 

♥ Je gymspullen meenemen in een plastic tas is verleden tijd. Bij The Bag Store hebben ze canvastassen met designerbagprint van My Other Bag. Zelfs de grootste anti-sportieveling heeft zo een reden om af te tellen tot gymdag.

Ben jij een echte last-minute schooltas-shopper? Geen probleem, want bij The Bag Store is voor 17.00 uur besteld de volgende dag in huis. Pfieuw, kun jij toch nog op tijd met de mooiste tas op school verschijnen.

Omdat het leven als scholier best wel zwaar is, mag je bij The Bag Store een cadeautje uitkiezen wanneer je meer dan € 100,- besteedt. Kies uit vrolijke sokken van Happy Socks, een multispray om je Cowboysbag mee te beschermen of een stoere armband van Cowboysbag. Een lekker begin van het schooljaar zo toch?

Voor meer fashionable schooltassen kijk je op de website. Met de juiste schooltas ben je pas écht klaar voor het nieuwe schooljaar! 

*Dit is een gesponsord artikel