Lifestyle

Dit vind je terug in de slaapkamer van een fashionista!

Na al die jaren sparen voor verschillende items in je slaapkamer, ben je nu wel even zoet met al die mooie spullen. Maar vrijwel elk fashionista heeft een aantal spullen in haar kamer, die je ook weer terugvindt in kamers van andere meiden. Wat dacht je van fashionboeken, een kledingrek of fotolijstjes met quotes? Je komt het alleen al tegen in de slaapkamer van je bff, maar we kunnen het dan ook niet helpen. Deze decor items zijn gewoon heel leuk en het is dan ook niet meer dan normaal dat vrijwel elke fashionista het in haar slaapkamer heeft.


Bron

♥ Hertengewei
Je ziet het steeds vaker voorkomen in interieur lovers, want het herten gewei is een zeer geliefd. Vaak wordt het gebruikt om sieraden aan op te hangen, of wat dacht van je sjaals en andere accessoires? Je hoeft uiteraard niet voor een echt hertengewei te gaan, er zijn genoeg nepperds op de markt. Op je witte muur valt het meteen op en het geeft je kamer net iets extra's. 


Bron

♥ Koeienkleed
Iets wat tegenwoordig niet meer mag ontbreken in huis is een koeienkleed. Als je er met blote voeten op loopt, voelt het misschien niet zo prettig, maar het staat wel hip in je kamer! 

♥ Fashionboeken
Als we iets niet kunnen laten, is het wel het opstapelen van modeboeken om daarboven op nog wat kaarsen te kunnen plaatsen of andere leuke items. Het laat je kast of tafel er net even wat leuker uitzien en als je vriendinnen langskomen zien ze meteen je Christian Dior boek liggen, waar ze natuurlijk niet vanaf kunnen blijven!


Bron

♥ Ingelijste quotes
Girlscene's Danique is ook een interieurjunkie en maakt dan ook geregeld foto's van haar stekkie in Leiden, die ze weer deelt op Instagram. Zo ook haar fotolijsten met de tekst 'You are beautiful' en een ananas! Iets waar Danique helemaal wild van wordt als ze het ziet. 


Bron

♥ Kledingrek
Iets wat ook nooit ontbreekt is een kledingrek. En het leuke is dat je hierdoor gewoon naar al je koopjes kunt kijken, zonder dat je nog eens de deuren van je kast hoeft te openen. Naast het feit dat het handig is, ziet het er ook nog eens hip uit!


Bron

♥ Ladder rack
Iets wat we ook steeds vaker terug zien, is de ladder die gebruikt wordt als accessoire in huis! Gooi er, zoals op de afbeelding, bijvoorbeeld een dekentje overheen, of voor als je nog niet al je kleding kwijt kon op je kledingrek kun je de ladder gebruiken!


Bron

♥ De witte stoel met houten of stalen poten
Het is simpel, mooi en zit ontzettend lekker. De redactie heeft het over die stoel met houten- of stalen poten en laat Girlscene's Danique er nou net een hebben! En doordat het een simpele stoel is past het al snel en makkelijk tussen je andere interieur items. We like it!

♥ Opgeruimde beautyproducten
Het lijkt haast wel een tik, maar als we iets opgeruimd moeten hebben is het onze beautyproducten. Gewoon, omdat we er nou eenmaal verzorgd mee om willen gaan! De beautyproducten liggen daarom netjes en veilig opgeborgen in mandjes, of lades en anders ligt het keurig op tafel. Het ziet er in elk geval netjes uit!


Bron

♥ Schapenvacht
Het schapenvacht gaat al een tijdje mee. Je kunt het gemakkelijk halen bij Ikea, want het is een item dat nooit uit de interieurwereld zal verdwijnen. Gooi het over een stoel, zodat je lekker comfortabel kunt zitten, of leg het op de grond bij je bed, zodat je bij het opstaan op een zacht tapijtje stapt. 

♥ Shoes in bookshelves
Het is een feit dat wij meiden genoeg schoenen hebben, waar we de rest van ons leven op zouden kunnen lopen, maar we kunnen nooit genoeg hebben aan een paar nieuwe All Stars, of een paar nieuwe stiletto's. En als het dan ook nog eens netjes in een kast wordt opgeborgen op volgorde en kleur, dan kijken we het liefst de hele dag naar onze schoenenkast. Hhhaaa…! 

♥ Opgestapelde tijdschriften
Deze lijkt wellicht op de opgestapelde boeken, maar tijdschriften geven een nog nét iets girlier effect. Zet het op de grond en zet hierop een plant of plaats het op je tafel voor een modieuze uitstraling. Als je dan neerploft op je bureaustoel en je zin hebt om nog even een tijdschrift te lezen, kun je die simpelweg van de stapel af halen. 

♥ Glazen flesjes, kaarsen en bloemen
Iets wat ook zeker niet mag ontbreken in dit lijstje zijn glazen flesjes of vazen, kaarsen en bloemen. Het zijn namelijk de accessoires die je kamer compleet maken. Vooral tijdens de winter wordt je kamer extra gezellig door de aangestoken kaarsjes en de bloemen die je in je vaas hebt staan. Lekker knus!

Welke items heb jij in je slaapkamer staan? 
Pin je inspiratie op Pinbook

Must reads 👀