Lifestyle

De 10 leukste jongens op Instagram

Ben jij net zo verslaafd aan Instagram als wij? Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe accounts om te volgen? We hebben een lijstje gemaakt met de favoriete mannelijke Instagrammers van de redactie. Van modellen tot modebloggers en van surfers tot foodies, ze staan allemaal in onze lijst.


Wie: Marlon Teixeira / @Marlontx
Waarom volgen: Ooit schreven we al een artikel over dit mooie Braziliaanse model. De reden dat je hem moet volgen? Omdat 'ie best prima is om naar te kijken, om het zachtjes uit te drukken. 


Wie: Erik Myers / @Erikmyers4
Waarom volgen: Omdat zijn account een mix is van inspirerende quotes, lekker eten en lieve foto's met zijn vriendin. Uhh ja, Erik is helaas wel off the market, maar dat moeten we dan maar voor lief nemen.


Wie: Jeremy Hoffmann / @jeremyjhoffmann
Waarom volgen: Omdat hij leuke recepten plaatst en selfies vanuit de sportschool, maar van die laatste moet je natuurlijk wel houden, haha.


Wie: Patrick Janelle / @aguynamedpatrick
Waarom volgen: Patrick Janelle is verkozen tot beste Fashion Instagrammer door CFDA (Council of Fashion Designers America) en dat is niet voor niets. Hij maakt prachtige foto's van New York en plaatst inspirerende foodfoto's. Er zijn maar weinig Instagramfeeds met zulke mooie foto's.


Wie: Tyler Oakley / @tyleroakley
Waarom volgen: Omdat het een super vrolijke jongen is, overal om moet lachen en hilarische foto's plaatst.


Wie: Braison Cyrus / @braisoncwukong
Waarom volgen: Cyrus? Als in het broertje van Miley? Klopt. Waarom je Braison moet volgen? Omdat Braison best wel heel erg knap is en omdat 'ie zegt dat 'ie graag in Amsterdam zou willen wonen. Wij zeggen, je bent hartstikke welkom Braison.


Wie: Luca Vezil / @lucavezil
Waarom volgen: Italiaanse Modeblogger met fijne foto's. Is toevallig het vriendje van Chiara Ferragni's (The Blonde Salad) zusje Valentina. Samen zijn Luca en Valentina een heel knap en goed gekleed koppel. 


Wie: Slater Trout / @slatertrout
Waarom volgen: Deze surfer maakt het hele jaar door prachtige strandplaatjes waardoor je zelf wil gaan surfen en je een klein beetje op het strand waant. 


Wie: Andreas Wijk / @andreaswijk
Waarom volgen: Deze 21-jarige Zweedse zanger en blogger is super knap en reist de hele wereld over. Hij zou zomaar het zesde lid van One Directon kunnen zijn…


Wie: Jelmer de Boer / @geentroep
Waarom volgen: Jelmer de Boer is de enige Nederlander in onze top 10, dat is sowieso al een reden om hem te volgen. Andere redenen zijn geniale recepten (Oreo-Nutella-Milka-Bueno Cheesecake, anyone?), hilarische bijschriften en omdat het gewoon leuk is om iemand te volgen die zichzelf niet zo serieus neemt (in tegenstelling tot veel andere mannelijke Instagrammers die zich met voeding en sporten bezig houden).

Wat zijn jouw favoriete mannelijke Instagrammers?