News

Te schattig: dit verlaten varken en deze hond zijn beste vrienden

Ahhhh, kun je wel wat cuteness overload gebruiken op deze zonnige dinsdag? Begin de dag dan met het volgende filmpje! Als je net zoals de meiden van de Girlscene redactie een zwak hebt voor dieren is dit namelijk een filmpje om bij weg te zwijmelen. Want dit is wat er gebeurd als je een verlaten hond en varkentje bij elkaar zet…

Zet twee dieren die achtergelaten zijn en slechte baasjes hadden bij elkaar en ze hebben meteen een band. De klik tussen het varkentje en de hond in de video is zo goed dat ze niet kunnen stoppen met spelen. Samen zien de dieren er super happy uit alsof er nooit iets gebeurd is.

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar het varken Tabitha is gevonden langs de weg. De hond Susie is een boxer die gered is van een zogeheten puppy mill. Dat is een soort commerciële boerderij waar het fokken van de dieren belangrijker is dan het welzijn van de beesten. Tabitha en Susie ontmoetten elkaar vervolgens in een dierenasiel en toen gebeurde dit:

Watch on YouTube

 


Hoe schattig zijn varken Tabitha en boxer Susie samen?! Vanaf het moment dat de camera de twee filmt zijn Tabitha en Susie dikke vrienden. Ze likken, klimmen op elkaar en gebruiken zelfs hun poten tijdens hun speelkwartiertje. Awwwww.

Hoe schattig vind jij Tabitha en Susie samen? Kun jij begrijpen dat iemand een varken langs de weg achterlaat en honden fokt enkel voor het geld? 

Bron: Lifebuzz

Deel dit artikel met je vrienden als het een glimlach op je gezicht heeft getoverd 🙂