Lifestyle

Hot/Not: Beyoncé’s Flawless

Alleen Beyoncé kan dit, vanuit het niets een nieuw nummer/album uitbrengen en de hele wereld er over laten praten. In december deed ze dat met haar album 'Beyoncé', nu doet Beyoncé het gewoon weer, met Flawless. Misschien denk jij als Beyoncé kenner nu? Ja maar, Flawless stond toch ook al op nieuwste album van Queen B? Klopt, maar dit is een nieuwe versie, met Nicki Minaj. En die nieuwe versie heeft een juicy tekst waarin ook het lift-incident van een paar maanden geleden in naar voren komt.

Het nummer is een duet met Nicki Minaj en Beyoncé rapt. Ze rapt zelfs over het incident van mei dit jaar, toen Solange Jay-Z te lijf ging in een lift in een hotel in New York. Beyoncé rapt aan het begin van het nummer:

"Up in this bitch like elevators,
Of course sometimes shit goes down when there's a billion dollars in an elevator."

Maar Beyoncé zingt meer harde teksten:

"Winning is my motherfucking protocol/'Cuz I score before I ever throw the ball."

Het lijkt erop dat Beyoncé een beetje boos is en dat bevestigt alle roddels die de afgelopen maanden de ronde doen. De laatste roddel? Beyoncé en Jay-Z leven compleet gescheiden levens, terwijl ze samen op tournee zijn. Ze slapen niet eens in hetzelfde hotel. Jay-Z zou het de advocaten die de scheiding zouden proberen te regelen onmogelijk maken. En Beyoncé zou verboden zijn om in een talkshow zoals bijvoorbeeld bij Oprah Winfrey, haar verhaal te doen. De concertorganisator zou ontzettend bang zijn dat de tour van Beyoncé en Jay-Z in gevaar komt en dat ze de laatste shows die gepland staan in San Francisco en Parijs, niet gaan halen. Maar goed, dit zijn natuurlijk allemaal roddels, hoeveel er van waar is…..

Watch on YouTube

Wat vinden jullie van de remix van Flawless? Net zo Flawless als het origineel, of vinden jullie dat het nummer er niet op vooruit is gegaan?

 

Must reads 👀