News

Hilarisch: deze jongen poseert als vrouwelijke celebs

Verkleedpartijtjes deed je misschien als klein meisje, maar de 17-jarige Liam Martin kan er geen genoeg van krijgen. Op zijn Instagram-account waverider_ plaatst hij foto’s waarop hij poseert als Taylor Swift, Miley Cyrus en Ariana Grande. Liam maakt de kostuums helemaal zelf met een budget van €0! Inmiddels heeft hij 1,5 miljoen volgers en dat is helemaal terecht: de foto’s zijn hilarisch! 

Het begon met het nadoen van Disney-prinsessen, inmiddels doet hij vooral vrouwelijke celebrities na. Liam Martin uit Nieuw-Zeeland heeft een talent: hij kan mensen op een hilarische manier nadoen én hij kan geweldig DIY’s maken. Taylor Swift’s blonde lokken van noedels, de jurk van Jennifer Lawrence van een laken… Als je geen geld kan besteden aan alle kostuums, dan moet je creatief zijn. En dat is Liam, want de foto’s (inclusief achtergronden!) zijn een hilarische kopie van het origineel. 

Het begon dus als een grapje, maar zijn Instagram-account is uitgegroeid tot een ware internethit. Liam kan het nauwelijks bevatten, zijn doel was om een kwart miljoen volgers te halen. Daar zit hij allang overheen! Zijn succes komt volgens Liam door zijn houding: “Ik ben erg raar en open. Ik ben mezelf”. 

Liam krijgt ook weleens negatieve reacies op zijn foto’s. Daar probeert hij zich niets van aan te trekken, want hij is fel tegen online pesten. Met zijn foto’s probeert hij juist een statement te maken: “Door te doen wat ik doe, verzet ik me tegen negatieve reacties. Mensen moeten oppassen met wat ze zeggen tegen anderen. Ze moeten verschillen juist omarmen in plaats van proberen ze te verbergen”. 

Wij vinden de foto’s van Liam stuk voor stuk hilarisch, maar we hebben de leuksten voor je op een rij gezet: