Lifestyle

Inspiratie voor je kamer!

Redactie

Iets wat we maar al te graag doen is online een beetje zoeken naar inspiratie voor in je slaapkamer of woonkamer. Op Pinterest vind je in elk geval genoeg inspiratieplaatjes, maar soms ben je de inspiratieplaatjes een beetje beu. Daarom zocht Girlscene wat inspiratie voor je, waaruit je hopelijk weer nieuwe ideeën haalt voor in je kamer. Kijk je mee?

The Loft Als je ergens inspiratie vandaan kunt halen is het wel bij The Loft in Amsterdam. Dit is een appartement op de vijfde verdieping van het Cristofori gebouw op de Prinsengracht. Eenmaal binnen, begeef je je in een inspirerende ruimte vol met meubels: van vintage accessoires en design meubels tot fotolijstjes en planten in hippe plantenbakken. Je vindt alles terug in The Loft

Van 18 juli tot 15 augustus kun je een kijkje nemen in dit appartement en het is zeker de moeite waard, gezien de foto's. Extra leuk: alles in de ruimte is te koop, dus interieurliefhebbers kunnen hier zeker hun hart ophalen 🙂 De bewoner van dit appartement organiseert de gehele maand leuke bijeenkomsten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een huiskamerconcert? Of een filmavond? Begeef je dus snel in deze originele ruimte!

Wil je meer informatie? Klik dan even hier!

Bijenkorf


Bron

Bron

Bron

Als we ergens liever niet naar binnen lopen is het wel de Bijenkorf. Simpelweg omdat je bij het bekijken van de prijskaartjes al verdrietig wordt en dat terwijl dat ene item waar jij je oog op hebt juist zo mooi is. Zucht… maar je kunt er wel altijd op zoek naar inspiratie en een goedkopere variant ergens anders inslaan. Hier in ieder geval wat inspiratie! 

Hutspot Amsterdam


Bron

Als je ergens je inspiratie vandaan kunt halen is het wel bij de winkel Hutspot Amsterdam. Hutspot wordt steeds populairder en heeft een breed assortiment. Ook kun je er rijkelijk lunchen, of werken met je laptop aan een van de hippe tafels. Je vindt er van alles: hippe meubels, insecten in fotolijstjes, kleding voor zowel mannen als vrouwen, zonnebrillen en brillen op sterkte en ga zo maar door. Bij Hutspot Amsterdam kun je zeker terecht voor inspiratie!


Bron

Bron

Bron

Bron

Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

Pin je inspiratie op Pinbook

Must reads 👀