Lifestyle

Video: wakker worden met Girlscene’s Danique!

Altijd al willen weten hoe Danique's huisje er van binnen uitziet? Of wat Danique zoal doet wanneer ze met moeite is opgestaan uit haar heerlijk zachte bedje? Dan moet je zeker even een kijkje nemen naar Girlscene's nieuwste video, waarin je dit allemaal terugziet. De Girlscene-redactie reisde naar het bruisende Leiden en klopte bij Danique aan, en zodra haar voordeur is opengegaan begeef je je in een inspirerende ruimte vol hippe interieur items, die ze van tijd tot tijd bij elkaar heeft weten te rapen. Wacht dus niet langer en neem snel een kijkje in de dagelijkse ochtendroutine van Danique!

Als Danique ergens een liefde voor heeft, is het wel interieur. Van mooie vazen en stoelen tot leuke kisten, lijstjes en bloemen. Je zou bijna zeggen dat Danique het allemaal heeft! Maar als je elke ochtend om 09:00 uur moet beginnen met werken in Amsterdam, hoe vroeg moet je dan wel niet opstaan? En hoe ziet je ochtendroutine er dan uit? Daarom opende Danique haar voordeur, zodat je even binnen kunt gluren en achter de schermen kunt kijken in het dagelijks leven van Girlscene's hoofdredacteur: miss Hoofwijk!

De Girlscene-redactie laat je zien hoe Danique's ochtendroutine eruitziet en wat je allemaal terugvindt in haar prachtige stulpje. Je ziet bijvoorbeeld hoe Danique opstaat, zich opmaakt en omkleedt, maar ook dat ze haar kitten Bobby te eten geeft, een kopje koffie zet en Girlscene.nl nog even controleert voor ze vertrekt van huis. 

Werp snel een blik op de ochtendroutine van Girlscene's Danique:

Watch on YouTube

Wat vind jij van deze video?

PS. Vergeet je ook niet te abonneren op ons YouTube-kanaal voor nog meer video's! 🙂

*Dit is een gesponsord artikel

Pin je inspiratie op Pinbook