Winnen

Win: 3x Senseo Up pakket & 3x volledige assortiment Senseo koffiepads

[AFGELOPEN] “Schrijf je in voor SENSEO® nieuwtjes & acties en maak kans op je eigen SENSEO® Up en meerdere koffieprijzen!” Ben jij gek op koffie? Dan is dit misschien wel de leukste winactie ooit, want wij mogen 3x een Senseo Up inclusief melkopschuimer & koffiepads én 3x het volledige assortiment Senseo koffiepads weggeven! Misschien kun jij binnenkort wel elke dag genieten van een heerlijk bakkie koffie (en je vriendinnen ook, want je wint genoeg voor iedereen!). Meedoen? Lees snel verder om te weten hoe je kans maakt. 

Op de redactie kunnen we niet zonder koffie. Het is één van onze favoriete drankjes en het pept ons weer op als we aan het einde van de dag een beetje moeite hebben om ons artikel af te krijgen (dat gebeurt helaas wel eens). 

Sinds kort hebben we een Senseo Up van Douwe Egberts op ons kantoor staan. We gebruiken hem dagelijks! Waarom we er zo gek op zijn? We zetten het even voor je op een rij: 
Het is het kleinste Senseo-apparaat ooit. Handig, want het apparaat past perfect in onze kleine keuken
Een kopje koffie staat binnen no time op tafel
Een kop koffie kost €0,13 als je een pak van 28 pads voor €3,59 koopt, dat is nogal een verschil met koffie van €3 van een koffietentje!
De Senseo Up is energiezuiniger omdat hij zichzelf uitzet na gebruik 
Niet geheel onbelangrijk (vinden wij): de Senseo Up heeft een mooi uiterlijk en is in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat 'ie in elke keuken past

Naast de Senseo Up hebben we ook een melkopschuimer: de Senseo Milk Twister. Als je houdt van een latte of een cappuccino, dan is dit handige apparaatje onmisbaar. Het werkt heel simpel: je schenkt de melk tot het maximum in de melkopschuimer, je drukt op de knop en binnen een minuut heb je warme melk en schuim.

We hebben het nog niet over de smaken van Senseo gehad, maar dat zijn er heel veel! Of je nu houdt van een sterke koffie, een latte, een cappuccino of koffie met een zoet smaakje, het zit allemaal in het assortiment. O ja, je kunt je koffie natuurlijk zo spannend maken als je zelf wil. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Nutella Cookie Crumble Latte? In dit artikel vind je vijf overheerlijke koffierecepten. 

Om al deze redenen zijn we heel blij dat we 3x een Senseo Up (t.w.v. €89,99) met melkopschuimer (t.w.v. €69,99) & het volledige assortiment koffiepads én 3x het volledige assortiment Senseo koffiepads mogen weggeven. Zo kun je het zelf ervaren!  

De winnaressen hebben een mailtje ontvangen!

Must reads 👀